speeltuin nijmegen
 
Kidsproof Nijmegen Speeltuinen en speelplaatsen voor kinderen.
Speeltuin t Kraaienest. Deze prachtige speeltuin in de wijk Bottendaal in Nijmegen is zeker een bezoekje waard! Durf jij het aan om op avontuur te gaan bij KlimKong Overloon, het mooiste klimbos van Nederland? Een supertof uitje voor het hele gezin.
Speeltuin De Blije Dries Wijchen.
Verscholen in de bosrijke omgeving in de oostflank van Wijchen ligt de mooiste en leukste speeltuin van Wijchen en omgeving: de Blije Dries. De beste plek om er even uit te gaan met het hele gezin: samen rennen en spelen in een uitdagende omgeving voor jong en oud.
Een speeltuin bij jou in de buurt.
Speeltuin Brakkefort, Nijmegen, 2 12 jaar Speeltuin. Speeltuin de Leemkuil, Nijmegen, 2 12 jaar Speeltuin. Maisdoolhof Speelboerderij Malden, Malden, 2 99 jaar Actief/Speeltuin. Chimpie Champ Oosterhout, Oosterhout bij Nijmegen, 1 12 jaar Speeltuin. MonkeyTown Wijchen, Wijchen, 1 12 jaar Speeltuin.
Speeltuinen en speelplaatsen voor kinderen Kidsproof Nijmegen.
Speeltuin t Kraaienest. Deze prachtige speeltuin in de wijk Bottendaal in Nijmegen is zeker een bezoekje waard! Durf jij het aan om op avontuur te gaan bij KlimKong Overloon, het mooiste klimbos van Nederland? Een supertof uitje voor het hele gezin.
De leukste Buitenspeeltuinen in Nijmegen en omgeving Fijnuit.nl.
Alle uitjes in.: Provincie Gelderland 261. Valkenburg aan de Geul. Speeltuin de Leemkuil. Speeltuin De Voort. Veel bekeken: Overdekte uitjes omgeving Nijmegen. Veel bekeken: Buiten uitjes omgeving Nijmegen. Populair in omgeving Nijmegen. Sauna Beauty de Veluwe. Zwembad Center Parcs Heijderbos.
Home Brakkefort.
Parkeren en route. De Leukste wijkspeeltuin in Nijmegen! Tot de herfstvakantie is de speeltuin elke middag geopend van 13.00-18.00 uur. Kom ook eens een ritje maken! Voor slechts 790, een hele dag speelplezier. Kom lekker afkoelen in ons heerlijke zwembad.
Speeltuinen en kinderboerderijen Gemeente Nijmegen.
Speeltuinen en kinderboerderijen. De gemeente Nijmegen heeft 2 grote speeltuinen, 6 wijkspeeltuinen en 3 kinderboerderijen. Voor deze 2 grote speeltuinen betaalt u entreegeld.: De 6 wijkspeeltuinen zijn gratis. Beetsplein Willemskwartier tel. 024 356 56 54 Facebookpagina Beetsplein. t Boerenlandje, Pluvierstraat Wolfskuil tel. 024 3783152 Facebookpagina speeltuin Boerenlandje.
Speeltuinen in Nijmegen.
Afstand tot mijn locatie. Speeltuin De Leemkuil. In de grootste speeltuin van Nijmegen kun je avontuurlijk spelen in de bossen! We hebben schommels, wippen. Er is een speeltuin met skelters, springkussens, speelgoedpaardjes, tractors, zandbak en met waterplezier. Speeltuin De Blije Dries.
Speeltuin Nijmegen BillyBird Park Hemelrijk.
Door de hoeveelheid en diversiteit van de attracties is er altijd wel wat te doen! In de grote indoor speeltuin kunnen kinderen klauteren en gek doen, ideaal als je een dagje weg wilt in de regio Oss, Den Bosch, Uden en Nijmegen.
Home De Leemkuil.
De Leemkuil is onderdeel van de Gemeente Nijmegen. Al meer dan 70 jaar speelplezier. Breng ook eens een bezoek aan onze collegas van Speeltuin Brakkefort en Triavium ijsbaan. Back to Top. Onderdeel van 2018 Gemeente Nijmegen Design en realisatie door BYRON Reclamebureau.

Contacteer ons