Afrikaanse dieren
 
Alle zoogdieren van het Nationaal Krugerpark.
Alle zoogdieren van het Nationaal Krugerpark. Op deze pagina vermelden we alle zoogdieren van het Krugerpark: eerst hun Nederlandse naam, dan hun wetenschappelijke naam, dan hun Engelse naam en tenslotte ook hun Afrikaanse naam. Binnen enkele weken vind je bij de meeste dieren ook een link naar een aparte pagina met meer informatie.
5 onbekende dieren in de savanne van Afrika.
In de Afrikaanse savanne leven vele verschillende dieren. Er zijn dieren die iedereen kent, dieren die slechts enkelen kennen en zeer bijzondere dieren die slechts weinigen zullen ontmoeten. Zo zullen bijvoorbeeld weinig mensen weten hoe de Afrikaanse eenhoorn de okapi eruitziet.
Dieren in Kruger De Big Five, vogels en andere dieren in Kruger.
Welke dieren kan je dan zoal verwachten in het Kruger park? Er leven 147 verschillende zoogdiersoorten, 114 soorten reptielen, 227 vlinder en ruim 500 vogelsoorten in Kruger. De Big Five omvat het luipaard, de neushoorn, de buffel, de leeuw en de Afrikaanse olifant.
Top 7 dieren in de Zuid-Afrikaanse woestijn Zuid-Afrika.nl.
Trek dan tijdens de zomermaanden naar het Kgalagadi Transfrontier National Park. Ook in de droge woestijn kom je de koning der dieren tegen. De Kalahari leeuw is een ondersoort van de Afrikaanse leeuw en vind je uitsluitend in de gelijknamige woestijn.
Dieren, natuur en parken in Zuid Afrika informatie bij Van Verre.
De wereld van dieren in Zuid-Afrika. Zuid-Afrika is het leefgebied van vele dieren. Natuurlijk van de Big Five, maar ook van de walvis en de witte haai. Van hele lieve schattige diertjes tot dieren waar u beter maar niet te dicht in de buurt zou moeten komen.

Contacteer ons