speeltuin breda
 
blog De 10 állerleukste speeltuinen van Breda en omgeving! Kidsproof Breda.
Tijd om op zoek te gaan naar de állerleukste speeltuinen in de omgeving, waar kinderen hun eindeloze energie lekker kwijt kunnen. We klommen, gleden en draaiden heel wat af, tot we uiteindelijk tot deze 10 hotspots kwamen. Urenlang speelplezier gegarandeerd! Speeltuin Ploegstraat Breda.
Restaurant met speeltuin Breda Hèt Pannekoeckershuys.
Restaurant met speeltuin Breda. Restaurant met speeltuin Breda. Koeckers is een gezellig restaurant met een grote speeltuin in de omgeving van Breda. U vindt ons namelijk in Den Hout, in een erg natuurrijke omgeving die zich perfect leent voor verschillende buitenactiviteiten.
Speeltuin Ploegstraat Welkom in Breda.
Hardloop 4-daagse Breda. Mezz: Een freshe editie van 90s NOW. Bekijk volledige agenda. Alles voor je bezoek. Cadeaus en bonnen. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid. Voeg toe aan mijn trip. Grote speeltuin in Breda zuid.
Opening speeltuin Epelenberg in Breda groot succes WonenBreburg.
Het was een drukte van jewelste in het parkje aan de Epelenberg, afgelopen woensdagmiddag. Op de jaarlijkse nationale Buitenspeeldag organiseerde WonenBreburg samen met aannemer Van Wijnen, Gemeente Breda, Breda Actief en Surplus een feestelijke middag om de speeltuin in de buurt officieel te openen.
Home Indoor speeltuin KidsZoo.
Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. KidsZoo is 100% avontuur op 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld en er wordt aan tafel bediend!
blog 10 hotspots: eetplekken met speeltuin! Kidsproof Breda.
Een grote speeltuin, zelf aardbeien plukken en een fijn terras, waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een aardbeienlunch. De Zevenster: Wat een gave speeltuin zit er bij dit restaurant bij de Paters in Meersel Dreef net over de grens bij Belgie.
Speelbos Mastbos Breda Het Ginneken Breda.
Speelbos Mastbos Breda. Speelbos Mastbos Breda. Home / Items / Bos / Speelbos Mastbos Breda. In Speelbos Boeverijen klim je in bomen, bouw je hutten en klieder je met water in de kliederpoel. Dieper in het bos vind je het kasteel met gracht en touwbrug en een heuse heksenkring.
Overdekt speelparadijs KidZcity Utrecht.
Veilig en hygiënisch. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden op één van de comfortabele zitjes. Mee in de lasergame, Timekeeper, zweefmolen of botsauto's' mag natuurlijk ook!
Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht Breda.
Kinderen kunnen bij ons lekker ravotten. Buiten in de speeltuin of boven in de Jaap Speelzolder. Je mag altijd zo bij ons binnenlopen om te kijken of er een tafeltje vrij, is maar van te voren reserveren is gewenst en op drukke dagen bent U zeker van een tafel. Nu ook met speurtocht te boeken. Wil jij een super leuk kinderfeestje vieren bij Dennenlucht Breda?
extra kinderactiviteiten voor kinderen Chassé Theater, Breda. Facebook. Facebook. Twitter. Twitter. YouTube.
Dans, acteer of knutsel in een workshop, ontmoet groet de held van de voorstelling voor een handje of foto, of stel vragen aan de acteurs tijdens het nagesprek. De allerkleinsten kunnen zich nog even uitleven met fietsjes en wagentjes in de speeltuin in onze foyer.
Avontura Breda Optisport.
Kom jij zwemmen als een zeemeermin? 4826 AB Breda. Locatiemanager: Pim de Jager. Ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt Avontura Breda bereiken via e-mail: olcbreda-receptie@optisport.nl of via telefoonnummer 0762050660. Volg Avontura Breda op social media. Bezoekersinfo Groepsuitje Kinderfeestjes Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact.
Speeltuinen Breda.
Breda heeft 4 speeltuinen waar toezicht aanwezig is. De speeltuinen liggen aan de Abeelstraat, Heuvelbrink, Ploegstraat en Somerweide. Abeelstraat 8a, 4814 HC. Op de website van Kids-Time vindt u informatie over de openingstijden, de kosten, de activiteiten en de contactgegevens. Heuvelbrink 110, 4812 GT, Breda.

Contacteer ons