speeltuin breda
 
Opening speeltuin Epelenberg in Breda groot succes WonenBreburg.
Het was een drukte van jewelste in het parkje aan de Epelenberg, afgelopen woensdagmiddag. Op de jaarlijkse nationale Buitenspeeldag organiseerde WonenBreburg samen met aannemer Van Wijnen, Gemeente Breda, Breda Actief en Surplus een feestelijke middag om de speeltuin in de buurt officieel te openen.
Uniek vrijgezellenfeest of mannen-/teamuitje: De Mannenspeeltuin.
Deze eerste minitank van Nederland, daar stap je niet in, je trekt hem zowat aan. Hij kan schieten als een echte paintballtank, maar dat is slechts bijzaak. Rijd ermee rond op ons terrein tussen Breda en Oosterhout, of reserveer hem als ludieke activiteit voor je eigen evenement.
Café De Speeltuin Stappen Shoppen Breda.
26 mei Bandexperience en Fort'99' bij Friday On The Rocks in de Speeltuin. 19 mei Friday On The Rocks knalt het weekend in met Spacebar en Serenader. 31 maart Vacuous Me en Roud About Tonite live bij Friday On The Rocks De Speeltuin. add Bekijk meer nieuws. Café De Speeltuin. Visserstraat 14, 4811WJ Breda.
Speeltuinen en speelplaatsen voor kinderen Kidsproof Breda.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Avontura Breda betekent puur speelplezier en is dus een ideale plek voor een gezellige middag. Wat een gaaf speelbos met zandbak, veel klauterplezier, doolhof en nog veel meer! Dagje niks te doen? Kom buitenspelen bij speeltuin Vrouwenhof!
Home De Peer.
Download de high tea kaart. Het is bij de Peer heerlijk toeven in een groene, bosrijke omgeving. Voldoende gratis parkeerplekken, gratis WIFI, speeltuin en een heerlijk verwarmd terras. De Peer is gelegen aan de rand van het Liesbos in Breda.
De Speeltuin Breda.
Het rockcafe van Breda! De Speeltuin Breda. Breda evenementen agenda. De Speeltuin agenda.: Donderdag 08 juni 2017: Underground Thursday. Vrijdag 09 juni 2017: Friday On The Rocks Inbetween Colours en Cluster. Vrijdag 16 juni 2017: Friday On The Rocks met Ballarat Bandit en El Fatso.
Joepie Binnenspeeltuin in Breda Daguitje.nl.
Dan betekent dit niet dat je jouw dagje uit met de kids af moet zeggen, want bij Joepie Binnenspeeltuin kun je gewoon binnen in een speeltuin spelen. Joepie Binnenspeeltuin: een supergroot speelpaleis in Breda. Joepie Binnenspeeltuin is een grote overdekte speeltuin in de buurt van Breda.
Speeltuin Ploegstraat Welkom in Breda.
een gids tijdens Betoverend Breda. Bekijk volledige agenda. Alles voor je bezoek. Cadeaus en bonnen. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid. Voeg toe aan mijn trip. Over Speeltuin Ploegstraat. Grote speeltuin in Breda zuid.
bizzy.
Reusachtige speelboom Free Fall glijbaan Tunnelglijbaan Glijbanen Kruiptunnel Klimnetten Air Hockey Tafelvoetbal Skatekarts Knutsel Tafel Grote en Kleine Trampolines Brandweerpaal Triker skelters Speelhoek voor de kleine bijtjes Skippy ballen Vogel nest schommel Familie schommel Luchtkussen Klimrekken Zandbakboot Buitenspeeltoestel. Zoeken naar: Zoeken.
Restaurant met speeltuin Breda Hèt Pannekoeckershuys.
Restaurant met speeltuin Breda. Restaurant met speeltuin Breda. Koeckers is een gezellig restaurant met een grote speeltuin in de omgeving van Breda. U vindt ons namelijk in Den Hout, in een erg natuurrijke omgeving die zich perfect leent voor verschillende buitenactiviteiten.
Je dag kan niet meer stuk!
Het hele jaar, 7 dagen per week, elke dag open van 1000: 1830: uur. Klik hier voor meer info over onze openingstijden. LIKE PUKKEMUK OP FACEBOOK. Kinderen kunnen onbeperkt spelen en hun grenzen verleggen in de binnen en buiten speeltuin.
Home Monkey Town Breda. header_cave_eyes.
Ideale locatie voor een spetterende schoolreisje. Monkey Town Breda is de ideale locatie voor een spetterend en tof schoolreisje, de kinderen vermaken zich opperbest en de volwassenen begeleiding kunnen alles, onder het genot van een kop koffie of wat anders, goed in de gaten houden.

Contacteer ons