speeltuin breda
 
De leukste Speeltuinen in Breda en omgeving Fijnuit.nl.
Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven. Monkey Town Bergen op Zoom. Bergen op Zoom. Speelland Croy t Stokske. Speeltuin Johan en Caroline. Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek. Recreatieparadijs De Belhamel. Veel bekeken: Overdekte uitjes omgeving Breda. Veel bekeken: Buiten uitjes omgeving Breda. Populair in omgeving Breda.
Speeltuin Ploegstraat Welkom in Breda.
een gids tijdens Betoverend Breda. Bekijk volledige agenda. Alles voor je bezoek. Cadeaus en bonnen. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met ons cookiebeleid. Voeg toe aan mijn trip. Over Speeltuin Ploegstraat. Grote speeltuin in Breda zuid.
Opening speeltuin Epelenberg in Breda groot succes WonenBreburg.
Het was een drukte van jewelste in het parkje aan de Epelenberg, afgelopen woensdagmiddag. Op de jaarlijkse nationale Buitenspeeldag organiseerde WonenBreburg samen met aannemer Van Wijnen, Gemeente Breda, Breda Actief en Surplus een feestelijke middag om de speeltuin in de buurt officieel te openen.
Home Indoor speeltuin KidsZoo.
Klauteren, klimmen, glijden, ravotten en spelend leren. KidsZoo is 100% avontuur op 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar én lekker luxe loungen voor ouders en begeleiders. De speeltuin is ruim en overzichtelijk ingedeeld en er wordt aan tafel bediend!
Speeltuinen en speelplaatsen voor kinderen Kidsproof Breda.
Bij deze binnenspeeltuin in Breda worden ook leuke speurtochten en disco-avonden georganiseerd. Lekker spelen in de natuurlijke speeltuin en bossen in de buurt van het mooie kasteel Bouvigny! Speeltuin de Posthoorn. Op Camping de Posthoorn vind je een supergrote speeltuin, inclusief een echt kasteel!
Speelbos Mastbos Breda Het Ginneken Breda.
Speelbos Mastbos Breda. Speelbos Mastbos Breda. Home / Items / Bos / Speelbos Mastbos Breda. In Speelbos Boeverijen klim je in bomen, bouw je hutten en klieder je met water in de kliederpoel. Dieper in het bos vind je het kasteel met gracht en touwbrug en een heuse heksenkring.
Leukste indoor pretpark en binnenspeeltuin van de Randstad Speelparadijs KidZcity in Utrecht.
Pannenkoekenrestaurant Dennenlucht Breda.
Kinderen kunnen bij ons lekker ravotten. Buiten in de speeltuin of boven in de Jaap Speelzolder. Je mag altijd zo bij ons binnenlopen om te kijken of er een tafeltje vrij, is maar van te voren reserveren is gewenst en op drukke dagen bent U zeker van een tafel. Nu ook met speurtocht te boeken. Wil jij een super leuk kinderfeestje vieren bij Dennenlucht Breda?
extra kinderactiviteiten voor kinderen Chassé Theater, Breda. Facebook. Facebook. Twitter. Twitter. YouTube.
Dans, acteer of knutsel in een workshop, ontmoet groet de held van de voorstelling voor een handje of foto, of stel vragen aan de acteurs tijdens het nagesprek. De allerkleinsten kunnen zich nog even uitleven met fietsjes en wagentjes in de speeltuin in onze foyer.
Avontura Breda Optisport.
Kom jij zwemmen als een zeemeermin? 4826 AB Breda. Locatiemanager: Pim de Jager. Ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt Avontura Breda bereiken via e-mail: olcbreda-receptie@optisport.nl of via telefoonnummer 0615092506. Volg Avontura Breda op social media. Bezoekersinfo Groepsuitje Kinderfeestjes Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact.
blog 10 hotspots: eetplekken met speeltuin! Kidsproof Breda.
Een grote speeltuin, zelf aardbeien plukken en een fijn terras, waar je bijvoorbeeld kunt genieten van een aardbeienlunch. De Zevenster: Wat een gave speeltuin zit er bij dit restaurant bij de Paters in Meersel Dreef net over de grens bij Belgie.
Recreatieboerderij en Boerderijwinkel Johan en Caroline.
Top 3 Beste Uitje van Brabant. Wandelen op elke zondag. Zowel de boerderijwinkel als recreatieboerderij en speeltuin in Wagenberg zijn dagelijks geopend. ma t/m zo. Onze boerderijwinkel in Breda is geopend op.: ma t/m vr. Recreatieboerderij Johan en Caroline Minicamping.

Contacteer ons