speeltuin hilversum
 
Het Erfgooierskwartier Hilversum, Nederland Beoordelingen.
De speeltuin ligt tegen de hei aan, is omgeven met bomen en biedt daarmee een soort oase van rust. Toegang tot de speeltuin is. 1 Bedank Friso82. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Bekijk alle 5 hotels in Hilversum. Tulip Inn Media Park Hilversum.
Contact Speeltuin Ons Genoegen.
website: speeltuinlaren.nl email: info@speeltuin-laren.nl. Ons Genoegen is bereikbaar met buslijn 108 vanuit Huizen en vanuit Hilversum. De dichtstbijzijnde bushalte is Laren-Lantentijmen 700 meter lopen. Als je uitstapt en je staat met de rug naar de heg en het gezicht naar de weg, ga je linksaf. Deze weg helemaal volgen en alle zijstraten links laten liggen Berkenlaantje, Klooster, Ericaweg, Kloosterweg, De Mees. Bij de 3 blauwe puntjes is Speeltuin Ons Genoegen.
Speeltuin Erfgooierskwartier Hilversum Nederland. Informatie Reviews Speeltuin Erfgooierskwartier Zoover.
Wil je weten wat anderen vonden van Speeltuin Erfgooierskwartier in Hilversum? Op deze pagina kun je reviews raadplegen van Speeltuin Erfgooierskwartier. Speeltuin Erfgooierskwartier scoort een 70, uit 10, op basis van 2 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Speeltuin Erfgooierskwartier in Hilversum?
Home Het Erfgooierskwartier.
Er is een speciale rokerszone ingericht bij de afvalcontainer. Ja ik wil de speelmail ontvangen! Leave this field empty if you're' human.: De speeltuin op Facebook. Facebook By Weblizar Powered By Weblizar. Kijkje in de speeltuin. 1222 BC Hilversum. tel: 06 46652387.
Waar vind ik hondenspeeltuinen? DoggyDating.
Op deze pagina vind je alle hondenspeeltuinen waar je lekker met je hond kunt spelen. Bij elke hondenspeeltuin staat informatie waar je kunt parkeren en of er hondvriendelijke horeca aanwezig is. Ken je een hondenspeeltuin die nog niet op onze site staat?
Ballorig Binnenspeeltuin.
38 vestigingen in Nederland. De leukste verjaardagfeestjes vier je met het Ballorigfeest. Een indoor speeltuin waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeest of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje.
Hilversum Anna's' Hoeve.
Het Kamrad in Hilversum Oost is daar een goed voorbeeld van. De flats zijn vingers in het groen. En het ontwerp van het natuurgebied Annas Hoeve is van zijn hand. Hij maakte het een plek om te ontspannen en tot rust te komen. De speeltuin is inmiddels verdwenen, maar Annas Hoeve en omgeving is nog steeds de ideale plek voor rust, plezier en een mooie wandeling!
Spelekids, Indoor speelparadijs van Hilversum e.o.
Welkom bij het leukste speelparadijs van Hilversum en omstreken! 7 dagen per week geopend! Kom je lekker spelen? Of verjaardagsfeestjes vieren? Of met een schoolreisje? Alle kinderen zijn bij ons VIPs, zogenaamde Very Important Pandas! Bij ons indoor speelparadijs kun je glijden, klimmen, draaien, springen en natuurlijk nog veel meer.
Erop uit met peuters.
Alle dagen van de week inclusief feestdagen geopend van 1000: tot 1630: uur. Adres: Kinderboerderij De" Hertenkamp" Hoge naarderweg 205 Hilversum, tel: 035-6233886. Speeltuin" Stad Gods" Geen website. Gezellige speeltuin bij het klooster Stad Gods in de bosrijke omgeving van Hilversum.
Speeltuin Dudokpark in Hilversum PlayAdvisor.
Speeltuin Dudokpark in Hilversum is een mooie speeltuin met zandondergrond, een groot houten klimtoestel met wiebelbrug, klimnet en glijbaan. Er is een schommel, een grote wipkip, een vierpersoons-wip en een draaitol. Voor ouders zijn er diverse bankjes om op te zitten.
Restaurant De Rading in Hilversum Restaurants.nl.
De Rading Hilversum Stefan. 4 Mar 2013. Na een heerlijke boswandeling met mijn vrouw en 3 kinderen, hebben we bij restaurant De Rading gegeten, de leuke decoratie en de vriendelijke bediening zorgde al gelijk voor een leuke sfeer, het eten was goed en de kinderen hebben zich zeer goed vermaakt in de speeltuin, een heerlijk dagje uit, iedereen aan te raden en zeker voor herhaling vatbaar!
Erfgooierskwartier Speeltuin in Hilversum De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Speeltuinen in Hilversum. Eigenaar van dit bedrijf. Erfgooierskwartier Speeltuin in Hilversum. Erfgooiersstraat 92/A, 1222BC, Hilversum. Beoordeel dit bedrijf. 06-46652387 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Nog geen reviews geplaatst.

Contacteer ons