speeltuin rotterdam zuid
 
Home Monkey Town Rotterdam. header_cave_eyes.
Het leukste speelparadijs van Rotterdam. Monkey Town Rotterdam is een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. De kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak en springen op trampolines.
Speeltuinvereniging De Wip-Wap Speeltuin huren.
Buiten openingstijden is het toegestaan om met uw auto even de speeltuin in te rijden om uw spullen te laden en te lossen. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om tijdens activiteiten auto's' / bestelbusjes binnen de speeltuin te parkeren. t/m 10 personen 1250, per uur.
Speeltuinen in Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Ideaal dus voor een gecombineerd uitje. Aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam Zuid ligt speeltuin Vreewijk de Vaan. De speeltuin is geschikt voor kleine en grote kinderen van 0 tot 12 jaar. De speeltuin is uitgerust met een zandbak, een sportveld en 16 speeltoestellen.
Speeltuin Rotterdam DagjeWeg.NL.
Kinderspeelparadijs De Ballebak. ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND De Ballebak is een paradijsje voor kinderen! In deze overdekte speeltuin raken ze niet snel uitgekeken, want ze hebben maar liefst vier etages om te verkennen. Voor kleintjes en grote kinderen echt een feest. elke dag geopend. De Ballebak Rotterdam Zuid.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Welkom bij Bouwspeeltuin Maeterlinck" Bouwspeeltuin Maeterlinck.
We zijn daarom dringend op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen om deze unieke speeltuin te behouden voor de kinderen uit Rotterdam IJsselmonde en omgeving. Enthousiaste mensen die het leuk vinden om toezicht te houden op de bouwactiviteiten, skelterbaan en speeltuin.
Indoorpretpark.nl Indoor speeltuin Trampoline park in Rotterdam.
De leukste kinderfeestjes worden gevierd bij onze indoor speeltuin in de regio Rotterdam. Met het feestpakket wordt elk kinderfeestje compleet verzorgd en beleven de kinderen een onvergetelijke dag! In onze indoor speeltuin en trampolinepark zullen de kinderen zicht geen moment vervelen.
De leukste speeltuinen van Rotterdam Kleine Rotterdammer.
Naast het imposante schip ss Rotterdam vind je Speeltuin Katendrecht. Deze speeltuin is ruim opgezet én ingedeeld in twee gedeeltes: één afgesloten gedeelte voor de kleintjes en een speelterrein voor kids van 4 tot 12 jaar. Voor ouders is er een fijn terras aanwezig en een kaartje voor deze speeltuin koop je vanaf 050.
Home Binnenspeeltuin Wamelland.
Normaal tarief Baby 0 jaar gratis Kind 1 t/m 14 jaar 650, Volwassene 200, Vroege vogel korting: Woensdag en vrijdag, buiten de schoolvakanties regios midden en zuid, tot 1130: uur Tienrittenkaart 1 t/m 14 jaar 5800, Tienrittenkaart volwassene 1700., Industriestraat 12 6659AL Wamel.
De leukste natuurspeeltuinen, speelbossen en speelnatuur van Nederland; overzicht per provincie Mamaliefde.nl.
11.5 Belevenissenboerderij Schieveen Rotterdam. 11.6 Speeldernis Rotterdam. 11.7 Speelbos de Biesbush Delfgauw. 11.8 Speelbos de Balij Pijnacker. 11.9 Stadsboerderij Balijhoeve Zoetermeer. 11.10 Monkeybos Meijndel Wassenaar. 11.11 Biesbosch Museumeiland. 11.12 Tuin van Floddertje Berkel en Rodenrijs. Bij het Boomkroonpad zijn er verschillende speelmogelijkheden gemaakt van bomen. Zo kun je klimmen in de bomen, maar ook balanceren over de boomstammen, en sommige gaan aan het einde zelfs een beetje wiebelen. Je kan hier ook heerlijk wandelen door de bossen en de kinderen kunnen er heerlijk spelen. Er is een speeltuin, klimbomen en nog veel meer.
Linnaeushof Europa's' grootste speeltuin. Leukste dagje uit met kinderen!
Zoeken op de Linnaeushof website.: Een dagje uit naar Europa's' grootste speeltuin? Kom naar Linnaeushof! Bij Linnaeushof spelen kinderen nog écht! Al ruim 50 jaar actief vermaak. Leukste dagje uit met kinderen! Familie uitjes, schoolreisjes, groepsuitjes en kinderfeestjes. Wanneer komen jullie?
Home Bungelland.nl Speelparadijs Rotterdam.
Speelparadijs Bungelland is een overdekte speeltuin in Rotterdam, vlakbij winkelcentrum Alexandrium. Kinderen kunnen klauteren, springen, glijden en nog veel meer! Bungelland is verbouwd, en nu kun je er ook lasergamen en bowlen. Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone.

Contacteer ons