speeltuin haarlem
 
Mugjes ontdek Haarlem en omstreken met kleine kinderen.
In Evenement workshop, Museum. Kinderactiviteiten op stakingsdag in Haarlem. Geplaatst op 11 maart 2019. Op vrijdag 15 maart gaan de scholen staken. Gelukkig is er op stakingsdag in Haarlem en omstreken van alles te doen voor kinderen. Wij geven je een paar. In Featured, Speeltuin kinderboerderij, Strand duin.
Welkom bij het Pannenkoeken Paradijs in Haarlem Pannenkoekenparadijs Haarlem.
Het is dé uitvalsbasis om te genieten met je gezin, vrienden en/of familie. Na een heerlijke fietstocht door Spaarnwoude, gewinkeld te hebben in de binnenstad van Haarlem of een bezoekje aan Ikea te hebben gebracht kunnen jullie genieten van een pannenkoek, maar ook van verschillende salades, broodjes of vleesgerechten.

op 22-02-2019 open. op 23-02-2019 open. op 24-02-2019 open. op 25-02-2019 open. op 26-02-2019 open. op 27-02-2019 open. op 28-02-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
index.
Daarnaast organiseert de speeltuin vele kinderactiviteiten, die het gehele jaar door plaatsvinden. het lidmaatschap van onze vereniging is slechts 2000, per kalenderjaar, per gezin Niet leden betalen 100, per kind bij elk bezoek Als uw kinderen regelmatig bij ons spelen, is het misschien een goed idee om ook lid te worden. U helpt dan ook dit stukje speel plezier voor uw kinderen te behouden. Speeltuinvereniging Haarlem Oost Anna Kaulbachstraat 14A 2032 KT Haarlem tel: mob: 0629301802 E-mail info@speeltuinhaarlemoost.nl Bankrekening: Rabobank NL15RABO0384490034.
Speeltuin Burcht ter Cleeff Home.
Onze speeltuin is een heerlijke, ruime en groene speeltuin vlakbij de Kleverlaan in Haarlem. In 1965 werd de speeltuin officieel gebouwd en geopend maar reeds ver daarvoor werd er op de plek door kinderen uit de buurt en ver daar buiten naar hartenlust gespeeld.
Speeltuin de Eenhoorn de leukste speeltuin van Haarlem.
Bel ons op 023-5361969 als je zeker wilt weten of de speeltuin open is. Niet-leden: 050, p.p. Leden: gratis entree. Word lid en steun de speeltuin voor slechts 20 per jaar voor het hele gezin! De grootste glijbaan van Haarlem!
Speeltuin Linnaeushof, Bennebroek, omgeving Haarlem.
Telefoon: 31 023 584 76 24. Overige informatie: Speeltuin Linnaeushof ligt aan de provinciale weg N208 tussen Haarlem en Lisse. Het park is in de winter gesloten. Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Speeltuinvereniging zaanenoord.
Welkom op de website van Speeltuinvereniging Zaanenoord. De speeltuinvereniging Zaanenoord heeft het ambitieuze plan opgevat om van de speeltuin, de eerste Circulaire speeltuin van Haarlem te maken. Een leuke, leerzame en vooral levendige speeltuin voor en door iedereen. Een speeltuin waarbij gedacht wordt aan kinderen in elke leeftijdscategorie en waar voldoende speelmogelijkheden zijn om samen lekker te bewegen en te ontdekken.
Speeltuin Klarenhof Haarlem Leidsebuurt Centrum Kinderen Speelterrein.
Als lid draag je bij aan een mooi en veilige speelomgeving en kun je mee doen aan de activiteiten die worden georganiseerd in de speeltuin. Wil je lid worden, dan kan je je hier inschrijven. Speeltuin Klarenhof, Brouwersplein 45, 2013 PH Haarlem, 023 531 0657, info@speeltuinklarenhof.nl.
De Kunstspeeltuin Toneelschuur Haarlem.
2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theaterfestival voor families met jonge kinderen vanaf 1 t/m 6 jaar in Nederland! Het is inmiddels een traditie geworden dat 2 Turven Hoog op 2e Paasdag naar Haarlem komt. Dit jaar presenteren we op maandag 2 april, samen met de Philharmonie, weer een heel gevarieerd programma, toegankelijk voor kinderen vanaf 1 jaar.
De leukste Speeltuinen in Haarlem en omgeving Fijnuit.nl.
Den Haag 419. Alphen aan den Rijn 448. Monkey Town Rijswijk. Adventure Park De RollyGolf. Noordwijk aan Zee. Appels plukken Olmenhorst. de Holle Bolle Boom. Speeltuin het Paradijsje. Jump XL Haarlemmermeer. Street Jump Haarlem. Speeltuin t Span. Monkey Town Haarlem.

Contacteer ons