besluit houders van dieren
 
Navigator dé website voor de jurist en fiscalist.
Art. 1.1 Artikel 1.1 Besluit houders van dieren: Maxius.nl voorheen Lexius.nl.
Bekijk andere versie 01-01-2017. Vergelijk met andere versie. Artikel 1.1 Besluit houders van dieren. Besluit van 5 juni 2014, houdende regels met betrekking tot houders van dieren Besluit houders van dieren. Besluit houders van dieren. Wet dieren Besluit houders van dieren.
Besluit houders van dieren Aeres Training Centre Barneveld.
Per wanneer en voor welke dieren? Voor honden en katten geldt: alle starters moeten bij aanvang van hun bedrijf aan het Besluit houders van dieren voldoen, en in het bezit zijn van het bewijs van vakbekwaamheid ook wel Besluit genoemd.
Besluit houders van dieren Levende Have.
Er staan eisen in waaraan je moet voldoen als je dieren wilt houden. In het Besluit Houders van Dieren is door de overheid vastgesteld dat bedrijven die dieren vaker dan 6 dagen per jaar aan publiek tentoonstellen, maximaal 10 wilde diersoorten mogen houden.
licg.nl Besluit Houders van Dieren in werking.
Het Besluit houders van dieren stelt dat wie bedrijfsmatig werkt met dieren, een erkend bewijs van vakbekwaamheid moet hebben dat gericht is op de diergroep waar mee gewerkt wordt. Die diergroepen zijn Hond Kat, Overige zoogdieren, Vogels, Herpeten amfibieën en reptielen en Vissen.
Besluit houders van dieren.
Het onderhavige besluit betreft het Besluit houders van dieren hierna: het besluit. Het besluit is met name gebaseerd op paragraaf 1 van hoofdstuk 2 van de wet, waarin de onderwerpen zijn opgenomen waarbij het dier centraal staat of die direct verband houden met het houden van dieren.
Cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren honden en katten LOI.
De cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren Honden en katten leidt op voor het Bewijs van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Dieren Honden en katten. Dit is een wettelijk verplicht bewijs voor iedereen die bedrijfsmatig of in bewaring honden en/of katten houdt.
9 vragen over de vakbekwaamheidseisen in het Besluit houders van dieren Dibevo.
15 februari 2018 Dossier: Wet en regelgeving 9 vragen over de vakbekwaamheidseisen in het Besluit houders van dieren. De effecten van het Besluit houders van dieren komen met grote kracht binnen in alle lagen van onze branche. Door dit besluit moeten ondernemers die bedrijfsmatig gezelschapsdieren houden, voortaan beschikken over een bewijs van vakbekwaamheid.
Bedrijfsmatig huisdieren houden RVO.nl.
Organiseert u een tentoonstelling, beurs of markt waar bedrijfsmatige activiteiten met huisdieren plaatsvinden? Dan houdt u zich aan de voorwaarden voor tentoonstelling, beurs of markt. De regels voor bedrijfsmatige activiteiten met huisdieren staan in het Besluit houders van dieren. Dit is een onderdeel van de Wet dieren.

Contacteer ons