besluit houders van dieren
 
Honden en kattenbesluit Wikipedia.
Hierin stonden de eisen over de kennis van de dieren en vakbekwaamheid die iemand moest hebben voor de bedrijfsvoering van een dierenasiel, dierenpension, maar ook voor de bedrijfsmatige fokker. Het besluit is per 1 juli 2014 vervallen. Externe link bewerken. Honden en kattenbesluit 1999. Besluit houders van dieren.
9 vragen over de vakbekwaamheidseisen in het Besluit houders van dieren Dibevo.
Antwoord: Volgens het Besluit houders van dieren moet er in het bedrijf iemand werkzaam zijn die over een erkend bewijs van vakbekwaamheid beschikt voor de diergroepen die in dat bedrijf worden verkocht of verzorgd, maar dat hoeft dus niet de eigenaar te zijn!
Besluit houders van dieren Archieven Recht voor de Rashond.
Is het u als fokker van honden of katten nu geheel duidelijk wat u te doen staat naar aanleiding van het Besluit houders van dieren? Minder dan 20 pups en toch bedrijfsmatig De overheid zegt dat er ten opzichte van het Honden en kattenbesluit 1999 HKB niets is veranderd.
Bedrijfsmatig huisdieren houden RVO.nl.
Organiseert u een tentoonstelling, beurs of markt waar bedrijfsmatige activiteiten met huisdieren plaatsvinden? Dan houdt u zich aan de voorwaarden voor tentoonstelling, beurs of markt. De regels voor bedrijfsmatige activiteiten met huisdieren staan in het Besluit houders van dieren. Dit is een onderdeel van de Wet dieren.
licg.nl Besluit Houders van Dieren in werking.
Besluit Houders van Dieren in werking. Besluit Houders van Dieren in werking. Op 1 juli treedt het Besluit Houders van Dieren in werking. Dat brengt een aantal veranderingen met zich mee. Zo moet een verkoper van een dier voortaan verplicht schriftelijke informatie meegeven aan de nieuwe eigenaar.
De technische groothandel voor installateurs Technische Unie.
Gaat u niet akkoord, dan plaatsen wij alleen de cookies die nodig zijn om de website te laten functioneren en ons op een privacy-vriendelijke manier van gegevens van het gebruik van onze website voorzien. Bekijk onze cookiepagina voor meer informatie.
Wet en regelgeving Dierenwelzijnsweb.
Als je op een bedrijfsmatige manier activiteiten uitvoert met huisdieren, zoals verkoop, aflevering, opvang en het voor de verkoop of aflevering fokken of op voorraad hebben van huisdieren, dan heb je een erkend bewijs van vakbekwaamheid nodig Besluit Houders van dieren, Artikel 3.11 Vakbekwaamheid.
Navigator dé website voor de jurist en fiscalist.
Dierenzaken Kuyp Baar.
Uit de wet vloeien enkele specifieke normen voort, die zich richten tot zogenaamde professionele houders. Zo zijn in het Besluit houders van dieren bijvoorbeeld specifieke regels gesteld over de stalinrichting van kalveren. Overtreding van de regels van de Wet dieren is sowieso bestuursrechtelijk handhaafbaar.
Toelichting nieuwe wet en regelgeving Besluit houders van dieren Drentsche Patrijshonden Club Nederland.
Toelichting nieuwe wet en regelgeving Besluit houders van dieren. De Raad van Beheer heeft een toelichting geschreven op de nieuwe wet en regelgeving die ook voor u van belang kan zijn.: Bron: Publicatie Raad Van Beheer. Je bent niet ingelogd.
Cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren honden en katten LOI.
De cursus Vakbekwaamheid besluit houders van dieren Honden en katten leidt op voor het Bewijs van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Dieren Honden en katten. Dit is een wettelijk verplicht bewijs voor iedereen die bedrijfsmatig of in bewaring honden en/of katten houdt.
Besluit houders van dieren Levende Have.
Er staan eisen in waaraan je moet voldoen als je dieren wilt houden. In het Besluit Houders van Dieren is door de overheid vastgesteld dat bedrijven die dieren vaker dan 6 dagen per jaar aan publiek tentoonstellen, maximaal 10 wilde diersoorten mogen houden.

Contacteer ons