de burgemeester van dieren
 
Reserveer een tafel bij Restaurant De Burgemeester van Dieren DBVD in Dieren.
Bel gratis 0800 1688 ma t/m vr 09 17. Terug naar de homepage. Restaurant De Burgemeester van Dieren DBVD. De Burgemeester van Dieren DBVD. Restaurant De Burgemeester van Dieren DBVD. 7.6 31 recensies Zutphensestraatweg 1, Dieren. 31 313 413 433 insertAfterthisthis.removereturn; false" classshow-phonenumberToon" telefoonnummer.
Grand-café eetcafé De Burgemeester van Dieren in Dieren met plattegrond Restaurants.nl.
De Burgemeester van Dieren. TEL work 0313 413433. geopend voor brunch, lunch en diner. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Zutphensestraatweg 45, Spankeren. Houtmarkt 54, Zutphen.
DBVD De Burgemeester van Dieren De Burgemeester van Dieren DBVD.
Maak een reservering bij De Burgemeester van Dieren. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, nieuwe menukaarten en thema avonden. Grand cafe De Burgemeester van Dieren is een café / restaurant gelegen in de oude dorpskern van Dieren.
Restaurant De Burgemeester van Dieren in Dieren.
U" bent van harte welkom bij De Burgemeester van Dieren voor een kopje koffie, lunch of een heerlijk diner en ervaar onze gerechten met eerlijke en heerlijke producten en smaken." Klik hier voor de openingstijden en meer. Reviews van Restaurant De Burgemeester van Dieren.
De Burgemeester van Dieren DBVD in Dieren Eet.nu.
De Burgemeester van Dieren DBVD 66., De Burgemeester van Dieren DBVD op 23 september 2014. De Burgemeester van Dieren DBVD 66., De Burgemeester van Dieren DBVD op 23 september 2014. De Burgemeester van Dieren DBVD 66., De Burgemeester van Dieren DBVD op 23 september 2014.
De Burgemeester van Dieren Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Telefoonnummer: 31 313 413 433. Bij De Burgemeester van Dieren DBVD kun je een goede koffie drinken, maar ook heerlijk lunchen, dineren of borrelen in een relaxte informele sfeer. En in de zomer strijk je neer op 1 van de loungebanken op het terras.
Grand-café eetcafé De Burgemeester van Dieren in Dieren Restaurants.nl.
De Burgemeester van Dieren. TEL work 0313 413433. geopend voor brunch, lunch en diner. heb jij een mooie foto van dit restaurant? voor dit restaurant zijn nog geen beoordelingen geplaatst, deel als eerste je ervaring! Zutphensestraatweg 45, Spankeren. Houtmarkt 54, Zutphen.
De Burgemeester van Dieren Dieren Facebook.
Wij hebben zaterdag 21/10/2017 heerlijk bij jullie gegeten wonen bijna ons hele leven in dieren maar waren nog nooit geweest, echt een aanrader heerlijke carpacio, spareribs toetje creme brulee tot de volgende keer groetjes jan en brenda Meer weergeven. 24 oktober 2017. De Burgemeester van Dieren.
De Burgemeester van Dieren in Dieren Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Over het restaurant De Burgemeester van Dieren. Eten als een burgemeester in Dieren. Bij De Burgemeester van Dieren geniet je van een vorstelijk maal in een sfeervolle ambiance. De vriendelijke en alerte bediening zorgt voor een gastvrij onthaal en is altijd in voor een praatje.

Contacteer ons