restaurant met speeltuin binnen
 
Kindvriendelijk restaurant Mamyloe.
Eten of lunchen met kids Schijndel. Dit pannenkoeken restaurant heeft een sprookjeachtige Brabantse sfeer! Overal staan en zitten kabouters. Binnen is een speeltuin mét een klein deurtje waardoor de kids naar de buitenspeeltuin. Rooiseweg 4, Schijndel. Pannenkoeken boerderij de Kabouter.
Familierestaurant De Wildebras Genieten voor ouders èn kinderen!
In het restaurant is bovendien nog een speelhoekje voor de allerkleinsten en is er een verschoonplek. Tevens hebben we buiten op zon 150 meter achter het restaurant op camping de Hertshoorn nog een grote speeltuin en rotswaterspeeltuin waar de kinderen bij mooi weer heerlijk mogen spelen. We hebben een ruime parkeerplaats waar u als onze gast gratis mag parkeren en liggen te midden van de prachtige Veluwse bossen, wandelen of fietsen kan direct bij ons vandaan, en pal tegenover het restaurant ligt Klimbos Garderen! Binnen hebben we 120 zitplaatsen en voor het restaurant een gezellig terras met 60 zitplaatsen.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Utrecht.
Restaurant De Branding: een heerlijke kindvriendelijke plek hartje Utrecht om te relaxen! Cafe Restaurant Heidezicht. Heidezicht Bussum is vernieuwd, kom lekker spelen in de speeltuinen geniet van het terras en de hei! Bij de Mauritshoeve in Bilthoven kun je gezellig en lekker eten, zowel binnen als buiten! Genieten bij Belle. Lekker en gezellig met je kids uiteten bij Bistro Belle in Oud-Zuilen!
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Arnhem.
Superleuk moederdochter uitje, gezellig samen een High Tea doen. De Leeren Doedel. Leuk restaurant met geweldige speeltuin voor de kids! Prachtige ligging aan de bosrand. Lekker eten, een speeltuin en een kinderboerderij! dat vind je bij de Panorama-Hoeve in Bennekom.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Leuk restaurant in Egmond Binnen. Heerlijk eten, een super terras en een speelbos voor de kids! Alles 100% biologisch bij SOEPP! Iedere dag 3-5 soepen op het krijtbord om uit te kiezen! Eten en spelen! Bij de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn kun je heerlijk eten en de kids lekker spelen! Kowalski in Alkmaar is een koffiezaak en comfortstore waar je lekker kunt eten, drinken shoppen! Een gezellig pannenkoekenhuis gelegen aan de oude haven in Enkhuizen. Volg Kidsproof Kop van Noord-Holland. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Volg ons op Instagram. Lees onze nieuwsbrief. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Heerlijke eten aan het strand, de zee en de Schoorlse duinen! Kom voor een ontbijtje, zandhapje of het weekmenu naar Strandpaviljoen Noord! Een warme, gezellige ambiance met zoveel mogelijk biologische producten én kids animatie in het weekend!
Indoor spelen De Houtzagerij.
Bij een diner in Restaurant De Houtzagerij hebben kinderen gratis toegang tot de Indoor Speeltuin max. 2 kinderen per volwassene. Eten drinken: om de hoek! Na het spelen hebben de kinderen vast wel zin in een drankje of hapje. In De Houtzagerij is tevens een gloednieuw restaurant gevestigd. In een sfeervolle ambiance serveren wij pannenkoeken, salades en maaltijden. Lees meer over ons restaurant. Bezoek van Wout Willemij. Wij introduceren graag Wout Willemij. In de schoolvakanties geven zij voorstellingen in Theater De Houtzagerij. Natuurlijk komen deze aardige figuren ook regelmatig langs in De Houtzagerij en zingen dan; zaag zaag zaag, zaag dat hout door twee, zaag je met ons mee? Ook voor kinderfeestjes. Een kinderfeestje moet vaak origineel zijn. Soms kan het niet gek genoeg. Zoek niet langer door! Wij bieden de oplossing: bij De Houtzagerij heb je namelijk alles binnen handbereik.

Contacteer ons