restaurant speeltuin
 
Speeltuin Morskieft Reutum.
Kinderen tot 12 jaar 350., Ouders en/of verzorgers mogen gratis mee. Bij de entree, in het restaurant en in de overdekte speelhal is het mogelijk om zowel met PIN als contant te betalen. Speeltuin Morskieft beschikt over een grote parkeerplaats.
De leukste restaurants met kinderen! Kidsproof Amersfoort.
Kom voor een kopje koffie of thee op zondag eens naar Het Derde Erf, de biologische bezoekboerderij. Restaurant t Hoogt. Restaurant t Hoogt ligt in een prachtig natuurgebied waar veel te doen is. Er is een speeltuin aanwezig. Camping De Maaneschijn.
Kindvriendelijke restaurants familierestaurants Go-Kids Breda.
Restaurant met terras en speeltuin PonderosaRecreatiepark Ponderosa heeft een mooi restaurant met heerlijk terras waar je in het. Leeftijd 0-4 5-8 9-12. Restaurant met terras en speeltuin PonderosaRecreatiepark Ponderosa heeft een mooi restaurant met heerlijk terras waar je in het.
De Dwaze Herder.
Deze bleef iedere dag op zn doedelzak spelen totdat hij er op een dag te oud voor werd, hij verkocht de boerderij en zei erbij ik heb nog een wens; zou U hier iets van willen maken waar jong en oud zich zou kunnen vermaken.
Uitspanning de Nachtegaal Café Restaurant.
De warme en nostalgische aandoende herberg en het grote intieme terras biedt u vele mogelijkheden tot allerlei activiteiten. De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de gratis speeltuin en het is het ideale start en eindpunt voor wandelingen en fietstochten.
Kindvriendelijke restaurants in Friesland Er op uit in Friesland. Kindvriendelijke restaurants in Friesland Er op uit in Friesland.
Als je écht uit eten wilt met kinderen is restaurant Het Booze Wijf in Lauwersoog een aanrader. Ik zou dit aanraden voor gezinnen met kinderen vanaf vijf jaar. Er is namelijk een indoor speeltuin boven het sfeervolle restaurant waar je geen zicht op hebt.
Restaurant Schoneveld Breskens bowling, zwembad, bar, speelhal, speeltuin.
Wij elke maandagavond een bingo organiseren met leuke prijzen. Wij diverse arrangementen aanbieden. Er naast het restaurant een overdekt zwembad is, een tenniscourt, sauna, wellnessruimte, fitness apparatuur, Jeu de Boulesbaan, speeltuin, springkussen en een pannaveld. U uiteraard ook kunt bowlen.
Spelen in de lange duinen van Soest Bier en Appelsap.
amersfoort amsterdam boerderij bos bunnik dieren festival film food fort gooi herfstvakantie kasteel kerst kerstvakantie kindvriendelijk koffie lunch markt museum muziek natuur ontbijt pizza restaurant schaatsen sinterklaas speelgoed speelhoek speeltuin strand taart tentoonstelling terras theater utrecht Utrecht Uit vakantie voor2 wandelen weekendtips winkel winnen workshop zwemmen.
Natuur speel en beleefboerderij Hof Poppendamme.
Hof Poppendamme is gevestigd in hartje Walcheren, in een heel klein plaatsje genaamd Poppendamme, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en volwassenen heerlijk kunnen genieten en relaxen. Adres: Poppendamseweg 3a, Grijpskerke. 2019 Restaurant en Beleefboerderij Hof Poppendamme Alle rechten voorbehouden E: info@hofpoppendamme.nl.
Het Boscafe Restaurant met speeltuin in de Oisterwijkse bossen.
Het Boscafé geeft de gelegenheid om heerlijk tot rust te komen in de parel van Brabant en gelijktijdig een paradijs voor kinderen om te ravotten in onze uitbundige speeltuin. Iets te vieren? Het Boscafé is een ideale plek om met familie, vrienden of zakelijke relaties een gelegenheid te vieren. Totale ontzorging en een dag om niet meer te vergeten! Elke dag ook op feestdagen, 365 dagen vanaf 1000: uur. Bij Het Boscafe wordt je feest of partij midden in de natuur een unieke gebeurtenis. Bekijk hier onze verrassende menukaart. Wij zijn geopend voor ontbijt, lunch diner. Een speciale vraag? Bel of mail ons gerust! Feest / Borrel. Restaurant Het Boscafe.
Restaurant-Terras Denekamperdijk 59.
Uitdagende speeltuin voor alle leeftijden. Bekijk de kinderfeest-arrangementen. Gelegen in het mooie buitengebied tussen Losser en De Lutte vindt u ons aan de Denekamperdijk 59. Rustig gelegen en omringd door de natuur ligt hier ons kleine, sfeervolle restaurant met zonovergoten terras en een uitdagende nieuwe speeltuin.
blog 7 x restaurants met speeltuin in de regio Amersfoort! Kidsproof Amersfoort.
Bij het restaurant is een kinderspeeltuin aanwezig, maar je kinderen kunnen ook onderbegeleiding het Kabouterpad lopen! Bij deze hotspot in Zeist vind je de perfecte combinatie voor het hele gezin: een gave speeltuin voor de kinderen en een heerlijk restaurant met loungeterras voor de volwassenen!

Contacteer ons