onbekende dieren
 
De 15 meest opmerkelijke dieren New Scientist.
3 juli 2014 Kevin Liebrand Gespot. Sommige dieren zijn zo bizar dat ze afkomstig lijken te zijn van een andere planeet. Andere lijken weer onmogelijke kruisingen. Waarschijnlijk zal je deze opmerkelijke dieren nooit in het echt tegenkomen. Daarom zetten we de 15 meest opmerkelijke dieren op een rijtje.
Top 25 Gekke Dieren op Aarde Alletop10lijstjes.
Top 25 Gekke Dieren op Aarde. Het dierenrijk heeft flink wat vreemde verassingen voor ons in petto, genoeg om een top 25 te maken van de meest bizarre dieren die er op aarde rondlopen en zwemmen. De grote rafelvis wordt ook wel de zeedraak genoemd.
Van Aap tot Zebra GaiaZOO.
Geen dag is hetzelfde als je met dieren werkt. Wil jij op de hoogte blijven van het wel en wee van de dieren in GaiaZOO? Volg het nieuws! Adopteer een dier. Heb jij altijd al een lynx, veelvraat, doodshoofdaap, stokstaart, gorilla, of neushoorn willen adopteren?
16 dieren die ontzettend gek zijn maar echt bestaan.
Er worden nog regelmatig nieuwe dieren ontdekt én het is altijd weer een verrassing wat de kenmerken van de beestjes zijn. Niet alleen de eigenschappen van de dieren, maar ook het uiterlijk kan nogal opvallend zijn. Dat is zeker het geval bij degene die hieronder te bewonderen zijn.
10 redelijk onbekende dieren deel II Hart Voor Dieren.
Selfie van jou en je huisdier. Selfie van jou en je huisdier. 10 redelijk onbekende dieren deel II. In dit blog laten we weer 10 redelijk onbekende dieren zien. Welke vind jij het opvallendst? De bathynomus is een gigantische pissebed en leeft in de oceaan.
TOP 15 RAARSTE DIEREN TER WERELD SRSCK.
Heel zielig want er is er eentje doodgegaan in januari maar er zijn er nu nog twee daar. Dit was mijn top 15 maar er zijn nog zoveel rare dieren! De axolotl, de birgus latro, de alpaca, de plompe lori, en noem maar op!
12 Vreemde dieren die je nog nooit eerder hebt gezien Superlief Upcoming.
12 Vreemde dieren die je nog nooit eerder hebt gezien. Eerlijk zeggen: kende jij deze dieren al? 12 Vreemde dieren die je nog nooit eerder hebt gezien. Deel dit artikel op. Wat is er gebeurd met deze 13 televisiesterren van vroeger?
Dit zijn de vreemdste dieren ter wereld Froot.nl.
Van de bidsprinkhaankreeft bestaan er wel meer dan 400 verschillende soorten. Deze agressieve en meestal eenzame dieren besteden het meeste van hun tijd door zich te verstoppen in de rotsen, of graven ondergrondse doorgangen in de zeebodem. Ze kunnen hun prooi spiesen of pletten, beiden een zeer snelle manier van doden.

Contacteer ons