overdekte speeltuin
 
Home Binnenspeeltuin Wamelland.
Normaal tarief Baby 0 jaar gratis Kind 1 t/m 14 jaar 650, Volwassene 200, Vroege vogel korting: Woensdag en vrijdag, buiten de schoolvakanties regios midden en zuid, tot 1130: uur Tienrittenkaart 1 t/m 14 jaar 5800, Tienrittenkaart volwassene 1700., Industriestraat 12 6659AL Wamel.
33 vakantieparken met subtropisch zwembad en indoor speeltuin.
Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus. Meer park info. Center Parcs Eifel. Gastbeoordeling 75, score van 6 gasten. Vlakbij huis, maar toch heel anders. Met de schitterende natuur is de Duitse Eifel elk seizoen prachtig. Kom vakantie vieren op Parcs Eifel met tal van voorzieningen. Meer park info. Gastbeoordeling 89, score van 22 gasten. Erperheide staat bol van vermaak met o.a. tropisch zwembad met Aziatisch vissersdorp, indoor speeltuin en een pony-vakantie.
Indoorpretpark.nl Indoor speeltuin Trampoline park in Rotterdam.
2200 m2 binnen speeltuin! Tijdens vakanties bijna elke dag open! Indoorpretpark Maassluis is dé overdekte binnenspeeltuin van Nederland! Kinderen kunnen bij ons naar hartenlust klimmen en klauterenmet sokken, maar óók trampoline springen in ons trampolinepark, overdag t/m 11 jaar.Volwassene kunnen overdag bij ons NIET mee springen op trampolinepark, wel met ukkiejumpt/m, 5 jaar, rustig mee springen met eigen kindje.
Kom klimmen, klauteren en genieten van het meeleeftheater! Dit is het Giga Konijnenhol Giga Konijnenhol.
4 spectaculaire bowlingbanen. Het overdekte speelparadijs van Overijssel. In de overdekte speeltuin het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. En het mooiste is dat het onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Lekker warm en droog dus.
Camping met binnenzwembad en overdekte speeltuin Camping Heino.
U kunt naar hartenlust zwemmen. Uren speelplezier in de overdekte speeltuin. De overdekte speeltuin is bij de kampeervelden en centraal gelegen op de camping. Een mooie grote ruimte die van buitenaf goed zichtbaar is door het gaas aan de zijkant.
Mangrovebos Speelparadijs Overdekte speeltuin Flevoland.
Geheel overdekte speeltuin. Sla in de waterrijke speeltuin van de Orchideeën Hoeve woeste bladeren van je af en baan je een weg over moerasachtige gronden dwars door de tropen. Pomp water uit de grond en vervoer zand over de zandvlakte.
Spelen in een grote en overdekte speeltuin? De Drentse Koe.
Wat is voor kinderen in de winter beter dan een overdekte speeltuin? Inderdaad, niet veel. De Drentse Koe heeft een grote overdekte speeltuin waar vele kinderen kunnen spelen. Voor kinderen is een dag naar een overdekte speeltuin een erg leuk dagje weg.
Home Bungelland.nl Speelparadijs Rotterdam.
Speelparadijs Bungelland is een overdekte speeltuin in Rotterdam, vlakbij winkelcentrum Alexandrium. Kinderen kunnen klauteren, springen, glijden en nog veel meer! Bungelland is verbouwd, en nu kun je er ook lasergamen en bowlen. Voor de kleintjes is er een aparte peuterzone.
Darteldome, indoor kinderspeeltuin te Sittard, Kerkrade, Zaandam en Amsterdam.
Darteldome staat voor indoor-speelplezier voor de spelende jeugd. Een soft-speelstructuur waarin en waarop gesprongen, geklauterd en gegleden kan worden. Trampolines op hoogte zorgen voor de nodige uitdaging voor de stoere jongens en meiden terwijl de toekomstige coureurs een parcourtje rijden op de elektrische autootjes.
Speelparadijs Monkey Town. header_cave_eyes.
Laat jouw kinderen lekker glijden, klimmen, ravotten in een van onze uitdagende en veilige overdekte speeltuinen, voor de ouders is er wifi en voor de lekkere trek een uitgebreide menu kaart, kom langs voor een hele dag speelplezier. Schoolreisje Monkey Town.
Speelparadijs De Voltage.
De Voltage ontving de FEC award, een prijs voor het beste Family Center. Echter wil De Voltage dan ook echt voor elke leeftijd iets leuk aanbieden. Nu met het nieuwe speelparadijs kunnen ook de allerkleinste plezier maken bij De Voltage.
Kok Experience Harderwijk: indoor en outdoor speelparadijs.
Is het lekker weer? Vanaf het overdekte terras kun je mooi uitkijken over de buitenspeeltuin. Een heerlijke tijd voor ouder en kind! Bekijk de menukaart van het speelparadijs. Bekijk de menukaart van het restaurant. Schoolreisje en klassenfeest in Harderwijk. Met de hele klas, school of een grote groep spelen in de leukste indoor en outdoor speeltuin in Harderwijk.

Contacteer ons