speeltoestellen speeltuin
 
Speelterreinen Recreatie Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw.
Een speelterrein is elke speeltuin, elk speelplein, elke speelplaats waar minstens één speeltoestel aanwezig is dat door kinderen of jongeren collectief gebruikt wordt om te spelen. Voorbeelden ervan zijn: schoolspeelplaats, speelplein, kinderopvang, openbare, privé en indoorspeeltuinen, recreatiedomeinen, skateparken., De uitbater van het speelterrein is verantwoordelijk voor de veiligheid en het onderhoud van de installaties en het terrein. Als ouder of begeleider blijft men natuurlijk wel verantwoordelijk voor het gedrag van zijn kinderen. Door de samenwerking tussen de gebruikers, de speelterreinsector en de overheid wordt de veiligheid van de speelterreinen in België gegarandeerd, zonder echter het speelplezier van de kinderen uit het oog te verliezen. Moderne materialen en een doordachte inplanting van de speeltoestellen maken het immers mogelijk veilige en attractieve speelomgevingen te creëren.
Speeltoestel kopen? Bestel online: Speeltoestellen bij fonQ.
Omdat het in de achtertuin niet zo druk zal zijn als in de speeltuin kunnen ouders goed opletten wat er allemaal gebeurt. De speeltoestellen zijn stevig en hebben naast de standaard glijbaan allerlei kleine elementen die het nog leuker maken om buiten te spelen.
Speeltoestellen voor openbare speeltuinen EN 1176 Wickey.be.
Bovendien kunt u uw houten speeltoestel met accessoires uitbreiden die ook voor openbaar gebruik zijn gecertificeerd, zoals handgrepen, klimstenen, rubberen tegels of veerdieren. Uw speeltuin wordt dankzij de Wickey speeltoestellen voor openbaar gebruik nog aantrekkelijker, voor zowel oud als jong.
Speeltoestellen binnenspeeltuin Ameco Playgrounds.
Daarom bieden we niet alleen een standaard assortiment maar kunnen we ook speeltoestellen voor uw indoor of outdoor speeltuin op maat laten maken. Tijdens het ontwerpen van deze speeltoestellen houden we rekening met de grootte van het gebouw waarin u de binnenspeeltuin wilt vestigen.
Home Hercules Speeltoestellen.
0228 543 423. Pleinmarkeringen Speelcombinaties Zand en Water Klimmen en Klauteren Sport en Spel Valdemping en Kunstgras Meubilair Overige producten. Lekker buiten met Hercules Speeltoestellen. Fijn en veilig buiten spelen op het schoolplein, speeltuin of in het park is erg belangrijk voor kinderen.
Speeltoestellen DreamLand.
Terug naar Speeltoestellen en Glijbanen. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Tussen 75 en 100. Tussen 75 en 100. Tussen 100 en 200. Tussen 100 en 200. Tussen 200 en 300. Tussen 200 en 300. Tussen 300 en 400. Tussen 300 en 400. Tussen 400 en 500. Tussen 400 en 500. Onderlimiet Bovenlimiet Filteren. Artikelen 1 9 van 9. Little Tikes speelcomplex Tumblin Tower Climber. Smoby speelcomplex Klimtoren. Speeltoren PAW Patrol met glijbaan. Smoby speelcomplex Adventure Car. Smoby speelcomplex Fun Center. Little Tikes speeltuin Super Slide.
Brandveiligheid indoor speeltuinen Speeltoestellen NVWA.
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere wetgeving, ontruimingsplan, vluchtroutes, brandblusmiddelen, brandmeldinstallaties en verantwoordelijkheden. De speeltoestellen in een overdekte speeltuin zijn vaak op maat gemaakte grote constructies van metalen buizen en houten bordessen. De buizen zijn bekleed met schokdempend schuimrubber dat is afgedekt met kunststof zeildoek.
Speeltoestellen KOMPAN.
Traditionele speeltoestellen bieden tegelijkertijd psychologische voordelen en fysieke uitdagingen. In deze categorie vinden we de alom bekende speeltuinklassiekers, zoals schommels, wippen en glijbanen. Ook de speelhuisjes en zand-waterelementen zijn terug te vinden in deze sectie. THEMA EN ROLLENSPEL. Robinia houten speeltoestellen.
Kwaliteit en veiligheid Leicon: de referentie voor indoor speeltuinen in Europa.
Aangezien uw indoor speeltuin gebruikt zal worden door kinderen, is veiligheid het allerbelangrijkste. Wij laten daarom niets aan het toeval over en ontwerpen en installeren onze speelstructuren volgens de geldende Europese normen EN1176 en EN1177. Bovendien hebben alle basismaterialen van de binnenspeeltuin brandwerende eigenschappen en zijn hiervoor gekeurd. Wij gebruiken vuurdovend mousse die M1 gekeurd is, brandwerende pvc die M2 gekeurd is en veiligheidsnetten die M3 gekeurd zijn. Van al onze materialen kunnen we brandwerende certificaten en veiligheidsattesten voorleggen. Als de plaatselijke brandweer u deze certificaten vraagt als voorwaarde voor een vergunning, bezorgen wij u onmiddellijk een kopie. De veiligheidsnormen voor indoor speeltoestellen voor kinderen zijn terecht zeer streng.
Speeltoestellen Bijdorp.
In de speeltuin zijn veel speeltoestellen en plekken om te spelen voor diverse leeftijdsgroepen. Er zijn onder andere.: een zandbak met waterspeelbaan scheppen, emmers e.d. twee watertonnen incl. speelberg met glijbanen. trapveldje met doeltjes. Bij mooi en warm weer wordt af en toe voor waterspelletjes gezorgd.
Speeltoestellen kopen? bekijk ons uitgebreide assortiment Nijha.
Met het kopen van Nijha speeltoestellen geeft u een impuls aan de ontwikkeling van hun motoriek, zelfvertrouwen, bewegingsapparaat, creativiteit en ga zo maar door. Wij weten dat kinderen zelf wel bepalen waar ze spelen en daar is het ontwerp van onze speeltoestellen op gebaseerd.
veiligheid speeltoestellen AGION.
Een speelterrein is elke speeltuin, elk speelplein, elke speelplaats waar minstens één speeltoestel aanwezig is dat door kinderen of jongeren collectief gebruikt wordt om te spelen. De algemene veiligheidsvoorschriften voor speeltoestellen en speelterreinen staan beschreven in de Wet van 9 februari 1994 betreffende de veiligheid van producten en diensten.

Contacteer ons