asiel dieren
 
Beestenbende nr 2.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Asieldieren Dierentehuis De Mére.
In de spotlight. Het baasje van Joery moest helaas wegens gezondheidsproblemen zijn hond terug brengen naar ons asiel. Joery is een super fijne hond die erg vriendelijk is naar mensen en heel goed luistert. Helaas meer info over Joery. Maandag t/m vrijdag: 1330: 17.00 uur. Zaterdag: 1000: 1200: uur en 1330: 1600: uur. Voor vakantiedieren gelden dezelfde tijden of op afspraak. Hieronder ziet u een overzicht van onze honden en katten die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Al onze honden staan hieronder vermeld, van onze katten staan er een aantal vermeld. In ons dierencentrum zitten nog meerdere katten te wachten op een nieuw baasje. Als u onze andere katten ook wilt zien dan mag u hiervoor langs komen tijdens onze openingstijden. toon: onze dieren onze honden onze katten onze knaagdieren onze konijnen.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
Met jouw steun kunnen onze asielen jaarlijks aan 25.000. dakloze dieren onderdak bieden. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen.
Home Dierenasiel Brammelo. Home Dierenasiel Brammelo.
Brammelo is een particulier asiel met hondenschool en een een dierenpension voor honden en katten. Wij vangen asieldieren op voor de regio Haaksbergen en Berkelland. Samen met onze 50 vrijwilligers staan wij voor goede zorg en een prettig verblijf voor de dieren.
Zoek Asieldier Katten Ikzoekbaas.
Met jouw steun kunnen onze asielen jaarlijks aan 25.000. dakloze dieren onderdak bieden. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen.
Katten Asieldieren Dierenopvangcentrum Breda Dierenbescherming.nl.
Het kan echter voorkomen dat niet alle plaatsbare dieren vermeld staan, of dat er dieren als beschikbaar op de website staan die al gereserveerd zijn. We vragen hiervoor je begrip. Kijk voor katten uit andere opvangcentra op Ikzoekbaas.nl. Wat wij doen. Honden en kattenpension. Doe een gift! Hok Adoptie Plan. Dierenopvangcentrum Breda e.o. Oude Baan 60. 4825 BL Breda. Stuur een e-mail. Volg dit asiel.
Index Dierenasiel Offem. My first web page.
Dieren die in ons asiel terecht komen zijn zwervend aangetroffen of er is om diverse redenen afstand van gedaan. Er wordt zorgvuldig op toegezien dat de dieren zo goed mogelijk worden geplaatst. Honden en katten worden geënt en voorzien van een chip.
Asieldieren Dierentehuis Heberdina Japin Timmer.
Dieren in het asiel. Op dit gedeelte van de website willen wij de katten en honden die wat moeilijker plaatsbaar zijn, bijvoorbeeld vanwege hun leeftijd, extra onder de aandacht brengen. Elk dier heeft een apart pagina, hierop kunt u de foto's' en de beschrijvingen lezen.
Asieldieren Drents Dierentehuis Beilen.
Ook kunt u tijdens onze openingstijden vrijblijvend langskomen om een kijkje te nemen bij de plaatsbare dieren. De medewerkers kunnen u informatie geven en adviseren over de plaatsbare dieren. U kunt met de hond van uw keuze een stukje gaan wandelen. Op deze manier kunt u, uw gezin en eventueel reeds aanwezige huisdieren kennismaken met de hond. Heeft u een leuke kat of hond uitgezocht, dan mag deze meteen mee naar zijn nieuwe huis. Het Drents Dierentehuis beschikt over een winkeltje waar wij verschillende benodigdheden voor honden en katten verkopen; zoals voer, ontwormings en ontvlooingsproducten, speeltjes, halsbanden, kattenmandjes e.d. Neem gerust vrijblijvend een kijkje! Volwassen hond: 135, incl. ontwormen, volledige vaccinatie en chip. Pup: 250, incl. ontwormen, volledige vaccinatie en chip. Kat: 95, incl. ontwormen, ontvlooien, vaccinatie, castratie/sterilisatie en chip. Kitten: 100, incl. ontwormen, ontvlooien, volledige vaccinatie, castratie/sterilisatie en chip. U kunt alleen per pin betalen. Soms krijgen we verwilderde katten in ons asiel die niet geschikt zijn voor het binnenleven.
Asiel Dierentehuis Arnhem en omstreken.
Ze zijn zwervend aangetroffen of er is om diverse redenen afstand van gedaan. Door de eventuele informatie van een vorige eigenaar en het gedrag in het asiel, hebben we een goed beeld van het dier en kunnen de medewerkers u meer vertellen over de eigenschappen van de dieren.
Asieldieren Dierenasiel en pension De Kluif.
ANBI gegevens 2012, 2013 en 2014. Het nieuwe pand. Nieuws over de nieuwbouw. Sponsor het asiel! Vragen buiten openingstijden. Onze asieldieren Bekijk onze trouwe maatjes. Dierenasiel en pension De Kluif Asieldieren. Als kitten was dit mannetje een beetje het kneusje van het nest.

Contacteer ons