weetjes over dieren
 
Weetjes over de geit. Dieren/Boerderijdieren Landidee.
Dieren in de natuur. 5 weetjes over de geit. De geit is een bekend dier in ons land, maar ken jij deze weetjes over de geit al? Er leven naar schatting zon 50 miljoen geiten op onze aardbol. Dit zijn zowel wilde rassen als gedomesticeerde geiten.
22 dingen die je nog niet wist over dieren Froot.nl.
22 dingen die je nog niet wist over dieren. Van leuke feitjes kunnen wij geen genoeg krijgen. Daarom hier 22 interessante weetjes over dieren waar je nog geen weet van had.: Olifanten hebben veel empathie voor elkaar, maar ook voor andere diersoorten.
Dieren van de wadden: kennis en weetjes Ecomare Texel.
In gebieden met veel slib komen meer dieren voor, en ook andere soorten. Sifon van een nonnetje NIOZ. Rotsbodems komen in de Noordzee nauwelijks voor. Ze liggen in de buurt van Calais en bij Schotland en Noorwegen. Stenenvelden komen verspreid over de Noordzee voor.
5 interessante weetjes over giraffen National Geographic. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. chevron-up. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. comment-new. email-new. fullscreen-
xml version1.0" encodingutf-8? 5 interessante weetjes over giraffen. Hoe snel groeien babygiraffen? Hoeveel wervels zitten er in die lange nek? Giraffen zijn een unieke diersoort die alleen voorkomen in Sub-Saharaans Afrika en kunnen ongelofelijk lang worden. Bekijk de video voor interessante weetjes.
Jeugdbieb.
Dieren in Artis. Op de website van Artis Zoo vind je weetjes over de dieren die je kunt bekijken in deze dierentuin. Misschien vind je iets voor je werkstuk of spreekbeurt. Bijvoorbeeld over de brilbeer, de chimpansee of de kameel.
15 bizarre weetjes over dieren.
Home Overige Diverse weetjes 15 bizarre weetjes over dieren. 15 bizarre weetjes over dieren. Van anus-ademende schildpadden tot hersenloze zeesterren! Varkens kunnen een orgasme krijgen van 30 minuten. Sommige waterschildpadden kunnen ook langs hun anus ademen. Dolfijnen kunnen seksueel aangetrokken zijn tot mensen.
De WeidenMelkveehouderij en educatieboerderij de Weiden Leuke koeien weetjes.
Leuke koeien weetjes. 40 jaar melkveehouderij. Lopen er over enkele jaren nog koeien in de wei? Kleinschalige dagbesteding voor jongeren. Enkele reacties van leerlingen die hun stageperiode bij ons hebben afgesloten. Rondleiding in combinatie met een huifkartocht. Foto en video. de Zuid Afrikaanse Boergeit. Sam's' Nugget van de Weiden Sem. Oakley van de Weiden Noa. Mitzi 25-6-2016 /10-8-2016. Joris van het Steegert. Coachen met paardenkracht. We hebben een kleinschalige melkveehouderij met ongeveer 75 koeien waarvan, 50 melkkoeien en de rest jongvee tot 24 maanden. Alle koeien die op het bedrijf aanwezig zijn, worden door onszelf gefokt. Er word niets aangekocht van buitenaf. Een weekendje weg, genieten van de rust, stilte, ruimte en al onze dieren.
30 super leuke dieren weetjes Littlenotes.nl.
4 reacties op 30 super leuke dieren weetjes. 26 oktober 2015 at 1718: Beantwoorden. Haha er zitten wel hele grappige feitjes tussen. 5 april 2017 at 1326: Beantwoorden. 10 november 2017 at 1157: Beantwoorden. echt goede weetjes ik hebze gebruikt in mijn spreekbeurd en in mijn werkstuk. 15 januari 2019 at 1643: Beantwoorden. wat die ken ik allemaal al. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Stuur mij een e-mail als er nieuwe reacties zijn. E-mail me als er nieuwe berichten zijn. Leuk dat je kijkt op Little Notes, mijn blog waarop ik praat over positief denken, DIY's, de ziekte van Lyme, lichtpuntjes zoeken en natuurlijk neem ik je ook mee in mijn dagelijkse leven vol domme opmerkingen en onhandige situaties.
Belangrijke weetjes over de vacht van hond en kat Prins Petfoods.
door Mariska van het CareTeam. Belangrijke weetjes over de vacht van hond en kat. Als je haar maar goed zit! Uit recent onderzoek van Prins blijkt dat eigenaren gezondheid het belangrijkste onderwerp vinden om meer over te weten. De vacht zegt veel over de gezondheid van je dier. Zorg daarom dat je hond of kat lekker in zijn vel zit! De vacht zegt veel over de gezondheid van je dier, en een goede voeding speelt bij het krijgen of houden van een gezonde huid en vacht een belangrijke rol. Haar bestaat voor een groot deel uit het eiwit keratine. Eiwitten zijn daarom erg belangrijk voor de vachtkwaliteit. Haren hebben een bepaalde levensduur, waarna ze uitvallen. Voor de uitgevallen haar komt dan een nieuwe in de plaats. Door het gematigde klimaat in Nederland hebben sommige dieren geen duidelijke ruiperioden meer, maar verharen ze het hele jaar door.
Weetjes en feiten van de Biologie Dier en Natuur: Biologie.
Hier een lijst met leuke en minder leuke feiten en weetjes over voeding, dieren en de mens. Wellicht sta jij ook versteld bij sommige feitjes. Weetjes en Feiten.: Er bestaan ook vierkante meloenen. Door kaas schijnen vrouwen sneller seks te willen hebben.
Diergaarde Blijdorp dierentuin in Rotterdam.
Nieuw in Diergaarde Blijdorp. Bewonder vanaf nu de familie en mannengroep geladas, een expressieve apensoort uit Ethiopië, in de Diergaarde. Ontdek meer met de Blijdorp-app. Een app vol weetjes over dieren, planten, monumenten. Routeplanner, interactieve plattegrond van de dierentuin en nog veel meer.
Weetjes Welkom op Bartkidz.nl! Dé kinderwebsite over blind en slechtziend zijn.
Dieren zien anders dan mensen. Ook de meeste dieren hebben ogen. Maar zij zien vaak anders dan mensen! Een buizerd ziet veel scherper: hij heeft verrekijkerogen. Een olifant kan niet erg ver kijken, maar hoort heel goed. Een paard ziet vooruit, opzij en naar achter tegelijk. Een kikker kan zijn ogen in alle richtingen draaien. Een kat ziet minder kleuren, maar kan wel beter in het donker zien. Een hond ruikt veel beter dan hij ziet. Een mol heeft heel kleine, zwakke oogjes en leeft in het duister. Een garnaal heeft ogen op steeltjes en ziet veel meer kleuren. Een insect heeft tientallen tot tienduizenden piepkleine oogjes bij elkaar. Een spin heeft meestal acht ogen. Een struisvogel is niet de slimste onder de. Een oog van de struisvogel is. namelijk groter dan zijn hersens. Weetjes over een geleidehond.

Contacteer ons