weetjes over dieren
 
Leuke weetjes die jij zeker nog niet kende!
Diezelfde tong is de sterkste spier van je hele lichaam. Je kunt niet doodgaan doordat je je eigen adem inhoudt. Je lichaam zal altijd weer ademen. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Leuke weetjes over dieren. Je zou het niet denken omdat de egel maar een klein dier is. Toch klopt zijn hart gemiddeld 300 keer per minuut. Een kakkerlak kan nog een hele week door leven terwijl zijn hoofd afgehakt is. Hoewel we banger zijn voor slangen dan voor bijen sterven er jaarlijks meer mensen door bijen dan door slangen. De plaats van de ogen in het hoofd van een ezel zorgt ervoor dat de ezel tegelijkertijd alle vier zijn poten kan zien. Wie zei dat een ezel dom is? Kun je geen lekker eten vinden?
Grappige en serieuze feitjes over dieren Weetjes.
Spinnen hebben vaak wel 8 ogen. Wist je dat de meeste spinnen 8 ogen hebben? Sommige spinnen zoals kruisspinnen die in Nederland heel veel voorkomen kunnen slecht zien. Ze gebruiken vooral hun web om hun omgeving in de gaten te houden. Ondanks dat veel spinnen niet goed kunnen zien hebben toch verreweg de meeste spinnen 4 paar dus acht ogen. 2 paar ogen bevinden zich voorop de kop van Read more. De kwal Turritopsis Nutricula is onsterfelijk. Wist je dat de kwallensoortTurritopsis nutricula in theorie onsterfelijk is?
10 minder bekende feitjes over honden PiepVandaag.nl.
10 minder bekende weetjes over honden. 24 september 2012 door Redactie PiepVandaag.nl. Honden zweten wel degelijk. Je hebt waarschijnlijk gehoord dat honden hijgen omdat ze niet zweten. Gedeeltelijk waar maar eigenlijk hebben honden zweetklieren maar dan onderop de pootjes! Foto via Flickr Tim Ebbs. Mannetjeshonden heffen hun poot als ze plassen uit dominantie. Reuen tillen hun poot op tijdens het urineren om hoger te mikken op een boom brandkraan of mast omdat ze het bericht willen achterlaten dat ze groot en intimiderend zijn.
Cookies op AD.nl.
Cookiewall.
17 Schattige en interessante feitjes over dieren die je niet kende Zoo Upcoming.
Met deze uitvinding is regen nooit meer verschrikkelijk. 17 Schattige en interessante feitjes over dieren die je niet kende. Weet jij bijvoorbeeld dat koeien een beste vriend hebben? 55 19 22 17 4 117. 17 Schattige en interessante feitjes over dieren die je niet kende. Deel dit artikel op. 8 Kinderen van wie je direct kunt raden welke voetbalschoenen ze dragen. 14 Herkenbare ongemakkelijke momenten waarbij je je heel opgelaten voelt. 9 Dingen die je alleen als kind overkwamen.
Weetjes en feiten van de Biologie Dier en Natuur Biologie.
Weetjes en feiten van de Biologie. Hier een lijst met leuke en minder leuke feiten en weetjes over voeding dieren en de mens. Wellicht sta jij ook versteld bij sommige feitjes. Er bestaan ook vierkante meloenen. Door kaas schijnen vrouwen sneller seks te willen hebben. Een Britse chip-fabrikant heeft chips met een biersmaak bedacht. Het huidige record Hot Dogs eten staat op naam van een Japanner. Kauwgom kauwen bevordert het denkvermogen met 20%. Ook tijdens het sporten kun je beter nadenken dit komt door het verhoogde zuurstofgehalte in de hersenen tijdens het sporten. De meeste gezonde stoffen bij een appel zitten in de schil.
34 verrassende dierenfeiten PiepVandaag.nl.
24 september 2014 door Redactie PiepVandaag.nl. Er zijn veel dingen die we nog niet weten over dieren. Daarom tijd voor een lijst met 34 willekeurige maar zeer verrassende dierenfeiten. Uil in gedachten Foto via Wikimedia Commons. De onsterfelijke kwal Turritopsis Dohrnii is een soort dat nadat deze geslachtsrijp is geweest weer terug kan gaan naar het eerste stadium van zijn ontwikkeling. Hierdoor is het dier in feite onsterfelijk omdat het de levenscyclus steeds opnieuw kan beleven. Octopussen hebben 3 harten. Vlinders proeven met hun poten. Katten en paarden zijn zeer gevoelig voor het gif van de spin de zwarte weduwe.
22 dingen die je nog niet wist over dieren Froot.nl.
Van leuke feitjes kunnen wij geen genoeg krijgen. Daarom hier 22 interessante weetjes over dieren waar je nog geen weet van had. Olifanten hebben veel empathie voor elkaar maar ook voor andere diersoorten. Koeien hebben beste vrienden. Bron Flickr Eleda 1. Een groep flamingos wordt een flamboyance genoemd. Elk jaar groeien er miljoenen nieuwe bomen doordat eekhoorntjes nootjes begraven en die vervolgens vergeten. Dit zijn twee kittens babykonijntjes worden namelijk ook kits of kittens genoemd. Vlinders proeven met hun voeten. Bron Flickr San Diego Shooter.

Contacteer ons