weetjes over dieren
 
Haaien: 7 verrassende weetjes over haaien wibnet.nl. Check. User. Hamburger. Logo Main.
Leven op andere planeten. 7 verrassende weetjes over haaien. Er past een ridder compleet met harnas in de maag van een witte haai, en de huid van de walvishaai voelt aan als schuurpapier. Haaien zijn fascinerende dieren die ons blijven verrassen.
Tien weetjes over dieren voor werelddierendag De Standaard.
Niet te missen. Tien weetjes over dieren voor werelddierendag. 05/10/2014 om 0730: door llo, tbo, jvt. Een giraf heeft evenveel nekwervels als de mens. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Op 4 oktober was het Werelddierendag en stonden dieren extra in de schijnwerpers.
Leuke weetjes over wilde dieren WNF Rangers.
Leuke weetjes over wilde dieren. 31 weetjes over haaien. 12 weetjes over olifanten. 9 weetjes over de panda. Weetjes over het tropisch regenwoud. 7 weetjes over de tijger. Ga mee met het WWF-Rangers kamp. 10 weetjes over de zeeschildpad. 13 weetjes over de neushoorn.
De WeidenMelkveehouderij en educatieboerderij de Weiden Leuke koeien weetjes.
Leuke koeien weetjes. 40 jaar melkveehouderij. Lopen er over enkele jaren nog koeien in de wei? Kleinschalige dagbesteding voor jongeren. Enkele reacties van leerlingen die hun stageperiode bij ons hebben afgesloten. Rondleiding in combinatie met een huifkartocht. Foto en video. de Zuid Afrikaanse Boergeit. Sam's' Nugget van de Weiden Sem. Oakley van de Weiden Noa. Mitzi 25-6-2016 /10-8-2016. Joris van het Steegert. Coachen met paardenkracht. We hebben een kleinschalige melkveehouderij met ongeveer 75 koeien waarvan, 50 melkkoeien en de rest jongvee tot 24 maanden. Alle koeien die op het bedrijf aanwezig zijn, worden door onszelf gefokt. Er word niets aangekocht van buitenaf. Een weekendje weg, genieten van de rust, stilte, ruimte en al onze dieren.
17 Schattige en interessante feitjes over dieren die je niet kende Superlief Upcoming.
Deel op Facebook. Tags: Dieren, Schattig, Leuk, Beste, Beesten, Weetjes, Koeien, Vriend, Feitjes, Interessant. Terug naar boven. Terug naar boven. Upcoming 2013 2019 Over ons Privacy Gebruikersvoorwaarden RSS Feedback Tip de redactie. 9 Redenen waarom teamleiders van supermarkten ontzettende klootzakken zijn.
Belangrijke weetjes over de vacht van hond en kat Prins Petfoods.
Belangrijke weetjes over de vacht van hond en kat. Als je haar maar goed zit! Uit recent onderzoek van Prins blijkt dat eigenaren gezondheid het belangrijkste onderwerp vinden om meer over te weten. De vacht zegt veel over de gezondheid van je dier. Zorg daarom dat je hond of kat lekker in zijn vel zit! De vacht zegt veel over de gezondheid van je dier, en een goede voeding speelt bij het krijgen of houden van een gezonde huid en vacht een belangrijke rol. Haar bestaat voor een groot deel uit het eiwit keratine. Eiwitten zijn daarom erg belangrijk voor de vachtkwaliteit. Haren hebben een bepaalde levensduur, waarna ze uitvallen. Voor de uitgevallen haar komt dan een nieuwe in de plaats. Door het gematigde klimaat in Nederland hebben sommige dieren geen duidelijke ruiperioden meer, maar verharen ze het hele jaar door.
Weetjes over de geit. Dieren/Boerderijdieren Landidee.
Dieren in de natuur. 5 weetjes over de geit. De geit is een bekend dier in ons land, maar ken jij deze weetjes over de geit al? Er leven naar schatting zon 50 miljoen geiten op onze aardbol. Dit zijn zowel wilde rassen als gedomesticeerde geiten.
Diergaarde Blijdorp dierentuin in Rotterdam.
Nieuw in Diergaarde Blijdorp. Bewonder vanaf nu de familie en mannengroep geladas, een expressieve apensoort uit Ethiopië, in de Diergaarde. Ontdek meer met de Blijdorp-app. Een app vol weetjes over dieren, planten, monumenten. Routeplanner, interactieve plattegrond van de dierentuin en nog veel meer.
Weetjes Welkom op Bartkidz.nl! Dé kinderwebsite over blind en slechtziend zijn.
Dieren zien anders dan mensen. Ook de meeste dieren hebben ogen. Maar zij zien vaak anders dan mensen! Een buizerd ziet veel scherper: hij heeft verrekijkerogen. Een olifant kan niet erg ver kijken, maar hoort heel goed. Een paard ziet vooruit, opzij en naar achter tegelijk. Een kikker kan zijn ogen in alle richtingen draaien. Een kat ziet minder kleuren, maar kan wel beter in het donker zien. Een hond ruikt veel beter dan hij ziet. Een mol heeft heel kleine, zwakke oogjes en leeft in het duister. Een garnaal heeft ogen op steeltjes en ziet veel meer kleuren. Een insect heeft tientallen tot tienduizenden piepkleine oogjes bij elkaar. Een spin heeft meestal acht ogen. Een struisvogel is niet de slimste onder de. Een oog van de struisvogel is. namelijk groter dan zijn hersens. Weetjes over een geleidehond.
Jeugdbieb.
Dieren in Artis. Op de website van Artis Zoo vind je weetjes over de dieren die je kunt bekijken in deze dierentuin. Misschien vind je iets voor je werkstuk of spreekbeurt. Bijvoorbeeld over de brilbeer, de chimpansee of de kameel.
22 dingen die je nog niet wist over dieren Froot.nl.
22 dingen die je nog niet wist over dieren. Van leuke feitjes kunnen wij geen genoeg krijgen. Daarom hier 22 interessante weetjes over dieren waar je nog geen weet van had.: Olifanten hebben veel empathie voor elkaar, maar ook voor andere diersoorten.
5 Weetjes over afval van ballonnen WUR.
Vogels en andere dieren eten per ongeluk plastic afval of raken erin verstrikt. Onderzoekers van Wageningen Marine Research meten al 30 jaar de hoeveelheid plastics in magen van Noordse Stormvogels in de Noordzee. Dit vormt een basis voor zwerfvuilmonitoring in andere Europese zeegebieden. Dat betreft deels onderzoek aan het eten van plastics door andere vogelsoorten, maar bijvoorbeeld ook zeeschildpadden, zeezoogdieren en vis in Europese wateren en elders. Keuzes: nut en noodzaak van ballonnen Het risico van dierenleed of sterfte door ballonnen is misschien het beste af te wegen tegen nut en noodzaak. Zo zijn latex weerballonnen onvermijdelijk voor het maken van betrouwbare weersvoorspellingen en daarmee soms van levensbelang voor mensen. Maar de kortdurende aanblik van een massa feestballonnen die in de lucht verdwijnt? Die kun je ook overal gezellig ophangen, er het hele feest lang van genieten en na afloop weer opruimen! De informatie op deze pagina's' is ook beschikbaar als download. Nederlands: 5 Weetjes over afval van ballonnen 165, mb.

Contacteer ons