speeltuin speeltoestellen
 
ABOS B.V. Inspectie, controle, onderhoud van speeltoestellen.
Onderhoud van speeltoestellen. Reparatie van speeltoestellen. Beheer advies speeltoestellen. Welkom bij ABOS B.V. Veilig spelen, onze zorg. ABOS is al sinds 1994 een bedrijf dat gespecialiseerd is in inspectie en onderhoud van speeltoestellen. Onze kernactiviteiten zijn inspecties, onderhoud en reparaties van binnen en buiten speeltoestellen.
FSC houten speeltoestellen voor basisscholen, speeltuinen en gemeente parken Acacia Robinia.
Of u nu een speelkasteel of complete speelburcht zoekt, of de voorkeur geeft aan een glijbaan, schommel of uitdagend klimtoestel voor een basisschool speelplaats, buurt speeltuin of gemeente park In onze catalogus vindt u een volledig overzicht van onze FSC houten speeltoestellen.
Speeltoestellen voor scholen, openbare ruimten, campings.
Speeltoestellen van KOMPAN staan wereldwijd op speelplekken in de openbare ruimte, campings, scholen en kinderdagverblijven. De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. KOMPAN speeltoestellen passen in een stedelijke en natuurlijke omgeving.
bol.com Speeltoestel kopen? Alle Speeltoestellen online.
Een speeltoestel, ook wel speeltoren genoemd, is een combinatie van onderdelen als een glijbaan, schommel en klimtoestel. Je kunt kiezen uit duurzame houten speeltoestellen en lichtere kunststof toestellen. Kunststof kan verkleuren door uv-stralen, maar veel speeltoestellen hebben een anti-uv-coating. Je kunt vaak je speeltoestel later uitbreiden met aanbouwonderdelen en verschillende accessoires. Top 10 Speeltoestellen.
Aansprakelijkheid in de speeltuin.
Wie kunnen mogelijk aansprakelijk zijn voor ongelukken, of schade in speeltuinen? Dat kunnen kinderen zijn die vernielingen aanrichten, de bestuurders van de speeltuinvereniging die nalaten onderhoud aan de speeltoestellen te plegen, de leverancier van speeltoestellen, die ze bij aflevering niet goed in elkaar gezet heeft of als er een constructiefout in de speeltoestellen zit en tenslotte de gemeente als eigenaar van de speeltuin.
Speeltuin Santpoort Speeltoestellen Sport en spel.
In de speeltuin staat een grote uitvoering met stenen die je rond kan draaien. Fabrikant Nijha Lochem BV. Er staat een tafeltennistafel in de speeltuin. Vraag bij de tafel bij de ingang om twee batjes en een balletje borg 050.
Speeltuintoestellen Arkema Speelvoorzieningen.
Pleinmeubelen Speeltoestellen voor op het schoolplein Speeltoestellen kunnen het schoolplein ontzettend opleuken! En niet alleen een schoolplein, maar ook een speeltuin, speelplaats of speelweide. Arkema Speelvoorzieningen heeft het juiste speeltoestel voor op uw schoolplein in allerlei soorten en maten. Voor kleine kinderen tot jongvolwassenen.
Speeltoestellen Bijdorp.
In de speeltuin zijn veel speeltoestellen en plekken om te spelen voor diverse leeftijdsgroepen. Er zijn onder andere.: een zandbak met waterspeelbaan scheppen, emmers e.d. twee watertonnen incl. speelberg met glijbanen. trapveldje met doeltjes. Bij mooi en warm weer wordt af en toe voor waterspelletjes gezorgd.
Speeltoestellen Speeltuin Heer.
De leukste speeltuin van Maastricht. Spring naar inhoud. Over de speeltuin. Wij hebben ongeveer 40 speeltoestellen, variƫrend van kleine veerwippertjes en diverse schommels, tot vele klimtoestellen en trampoline. Verder is onze mooie fietsbaan naast het terras het vernoemen waard; menig klein kleutertje heeft hier leren fietsen!
Benschop speelplezier Nieuwland.
Speeltoestellen van topkwaliteit. Benschop speelplezier levert speeltoestellen van topkwaliteit voor particulier en openbaar gebruik. Veel speeltoestellen worden door ons zelf gemaakt. Hierdoor kunnen ze ook aangepast worden aan uw wensen. Voor elke tuin zijn er mogelijkheden voor een speeltoestel. Bezoek onze grote buitenspeeltuin van 10.000 m2 met 50 speeltoestellen.
Sicuro Speeltoestellen, Speeltoestel.
Mike Molly speeltoestellen op Avonturenboerderij Molenwaard. Mike Molly speeltoestellen op Avonturenboerderij Molenwaard 13-12-2018 Op dinsdag 11-12-2018 zijn op de Avonturenboerderij Molenwaard 2 veerelementjes geplaats in de vorm van de schaapjes Mike en Molly geplaatst en een glijbaan in de vorm van Molly.
eibe speeltoestellen De Speeltuinbende.
Speeltuin de Roetsj, Sittard: volledige nieuwe integratieve speeltuin inclusief maatwerkoplossingen en aanleg van paden en valdemping. Speeltuin Kitskensberg, Roermond: interactief en integratief speeltoestel de spider met combinatie van geluid, licht en computergames; integratieve speelcombinaties en toegankelijk maken van bestaande structuren. Speeltuin De Speelkraam, Purmerend: natuurlijke speeltoestellen met integratieve functie.

Contacteer ons