gemeente dieren
 
Gevonden voorwerpen en dieren Wonen, Verkeer Veiligheid Gemeente Dongeradeel.
Ga direct naar de navigatie. Home Wonen, Verkeer Veiligheid Gevonden voorwerpen en dieren. Gevonden voorwerpen en dieren. Kijk voor meer informatie over gevonden of verloren voorwerpen in het Digitaal Loket. De gemeente heeft een overeenkomst afgesloten met dierenpension en asiel Adventure.
Overlast en zorg melden Gemeente Groningen.
Overlast door dieren. Overlast door drugs en alcoholgebruik. Vermoedens van huiselijk geweld, kindermishandeling, psychische problemen of verslavingsproblemen. Verwaarloosde/vereenzaamde of psychisch verwarde buurtbewoner. Mensen die buiten slapen tijdens extreem koud weer. U kunt ook telefonisch een melding doen via 050 587 58 85, maandag t/m vrijdag, 1000: 1700: uur. Wacht niet te lang met uw melding. Voor alle overlast en zorg geldt: wacht niet te lang met melden, doe het zo snel mogelijk! Dan kan ook zo snel mogelijk worden ingegrepen en erger worden voorkomen. Na uw melding. U krijgt advies wat u kunt doen. In overleg met u neemt het Meldpunt ook contact op met een instantie die kan helpen. Bijvoorbeeld politie, woningbouwvereniging, maatschappelijk werk, opbouwwerk, jongerenwerk, verslavingszorg, geestelijke gezondheidszorg of sociale wijkteams. Ervaart u ernstige overlast? Is ingrijpen van de politie nodig? Bel de politie: 0900 88 44. Doe óók een melding bij het Meldpunt Overlast en Zorg. Klacht over evenement. Hebt u een klacht over een evenement? Ervaart u overlast of hinder? Tijdens het evenement kunt u bellen met de evenementenklachtentelefoon van de gemeente Groningen: 050 367 11 33.
Gemeente Dieren Wurck.
openingstijden Dierenkliniek Velp-Veluwezoom.
Wij streven ernaar de voeding binnen 2 werkdagen op de door u gewenste locatie voor u klaar te zetten. Lukt dit niet, dan nemen wij contact met u op. Voor vaste klanten kunnen wij voeding ook thuis bezorgen binnen de Gemeente Rheden en Rozendaal Velp, Rozendaal, Rheden, De Steeg, Ellecom en Dieren.
Over de plaats Dieren, NL Genealogie Online.
Bron: Wikipedia Informatie. Dieren is een Nederlandse plaats in de gemeente Rheden. Dieren ligt ingeklemd tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. Het dorp wordt doorsneden door de spoorlijn Arnhem-Zutphen en de drukke provinciale weg N348.
Internet Gemeente Delfzijl.
Het college van BW van de gemeente Delfzijl legt haar gemeenteraad een plan van aanpak voor om van Delfzijl een dementievriendelijke gemeente te maken. Doel van het plan is om het voor alle inwoners met geheugenproblemen en hun mantelzorgers makkelijker te maken om de weg naar passende ondersteuning en zorg in de gemeente te vinden.
Dieren Gemeente s-Hertogenbosch.
De dieren worden verzorgd door vrijwilligers. Oosterhoeve ingang Ijsselsingel aan de Oosterplas. De Bossche Hoeve ingang Kruiskampsingel. t Veldje ingang Abraham Kuyperborch Rosmalen. Voor zwerfhonden of zwerfkatten kunt u terecht bij Dierentehuis s-Hertogenbosch, Oosterplasweg 41. Telefoonnummer: 073 641 24 17. Voor een gewond dier of een dier in nood kunt u bellen met de Dierenambulance s-Hertogenbosch. Zij halen het dier op en verzorgen het. Bij een aanrijding met een wild dier ree, hert, das of vos belt u de politie: 0900 88 44. Dood dier of kadaver. Een dood dier bij u in de buurt, bijvoorbeeld een duif, egel, vos, hond of kat? Neem dan contact op met de Dierenambulance s-Hertogenbosch via 073 614 60 70. Zij brengen het naar milieustation Kruisstraat in Rosmalen. U kunt het ook melden met de BuitenBeter app. Is uw huisdier overleden? Dan kunt u het kadaver ter vernietiging inleveren bij het milieustation Kruisstraat aan de Vliertwijksestraat 38 in Rosmalen. Ziet u dood vee, zoals een koe, paard of schaap? Meld dit altijd via de BuitenBeter app. De gemeente is eigenaar van de sloten, plassen, meertjes, rivieren en kanalen in s-Hertogenbosch.
Welkom bij de gemeente Stein Gemeente Stein. Adres.: Telefoonnummer.: E-mailadres.:
We nodigen u uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 5 juni van 18.30-19.30 uur bij het Van der Valk Hotel Stein-Urmond, Mauritslaan 65, Urmond. Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over de huidige stand van zaken en de achtergronden. Dat maakt Stein voor mij. Over deze website. Contact met de gemeente.
Gemeente Oldambt.
Onderdeel daarvan is de gezamenlijke vrijwilligersbeurs van Landkreis Leer en gemeente Oldambt in Leer. Meer kansen voor mboers met autisme. Op donderdag 7 september werd officieel een nieuw project in Winschoten gestart voor leerlingen met een autismespectrumstoornis. Week van de Alfabetisering: 7 t/m 12 september.
Dieren Natuur en milieu Wonen en leven Gemeente Zwolle.
Wijkboerderijen bieden wijkbewoners een plek om te ontspannen, te ontmoeten en te leren. Het zijn belangrijke plekken in de stad waar je kennis kunt maken met dieren en waar allerlei natuurlijke en avontuurlijke activiteiten plaatsvinden. Iedereen van jong tot oud is hier van harte welkom.
De 7 dorpen in de gemeente Rheden gemeente Rheden.
De pont over de IJssel voor auto, fiets en wandelaar vormt de verbinding met het stadje Bronckhorst, Doesburg en de Achterhoek. Ten zuidwesten van Dieren ligt het Landgoed Hof te Dieren. Binnen deze ommuurde wijngaard worden proeverijen en rondleidingen verzorgd.
Attent Zorg en Behandeling Welkom op de website van Attent Zorg en Behandeling.
Attent Zorg en Behandeling levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan vooral ouderen in de brede regio van Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, Arnhem en Overbetuwe. Attent Zorg en Behandeling levert die diensten daar waar u verblijft.

Contacteer ons