crematorium dieren
 
Homepage Dierencrematorium Westerhout.
Dierencrematorium Westerhout biedt u de mogelijkheid dit afscheid op een waardige manier te verzorgen. Het respect voor leven en dood komt samen in het stijlvol en toegankelijke Crematie Centrum Westerhout, gelegen op landgoed Westerhout, een duinstrook tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. Crematie Centrum Westerhout.
Crematorium Dieren Uitvaart nl.
Crematorium Dieren onderdeel van de Facultatieve Groep werd in 1954 gebouwd. Het was het eerste crematorium in het oosten van ons land en daardoor werd cremeren toegankelijker voor veel mensen. Het sfeervolle crematorium ligt verscholen midden in de bossen. Het crematorium kan intieme tot zéér grote uitvaartplechtigheden verzorgen.
Dierencrematorium Beek.
Dierencrematorium Maas en Beek Dierencrematorium Maas en Beek.
Met ingang van 1 September 2017 heeft Dierencrematorium Maas en Beek nieuwe eigenaren; het behoort nu samen met Dierencrematorium Parkstad tot een groep. Dierencrematorium Maas en Beek is een iets kleiner Dierencrematorium, centraal gelegen in het Maas dal en in het stroomgebied van de Geleen Beek.
Crematorium Dieren Wikipedia.
Het crematorium werd in opdracht van de Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie in 1954 gebouwd als tweede crematorium in Nederland. Het eerste crematorium, Westerveld te Driehuis, gemeente Velsen, werd in 1913 geopend en bediende voornamelijk het westen van Nederland; het crematorium in Dieren was beter bereikbaar vanuit de rest van het land.
Welkom op de website van Dierencrematorium Stadskanaal.
Zoek in alles Gelders Archief Gelders Archief. chat.
De resultaten laten de archieven en archiefsoorten zien waar dit woord in voorkomt. Klik op het archief of de archiefsoort om de beschrijving van het stuk/de stukken met uw zoekterm te bekijken. In de rechterkolom staan filters waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen.
Home.
Info Nazorg Urnentuin Columbaria Urnen en sieraden Verstrooien Tarieven asbestemming Contact. Contact Route openingstijden. Avond van het Licht: indrukwekkend." Tarieven Opdrachtformulier Richtlijnen Brochures Fotopresentatie. Sitemap Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer de Facultatieve Groep. 6952 JP Dieren. Tel: 0313 419 114. Crematorium Dieren maakt deel uit van de Facultatieve Groep.
Dierenuitvaart bij u in de regio Dierenuitvaartcentrum IJsselstein.
Maatschappelijk betrokken: Een substantieel deel van de opbrengst van het dierenuitvaartcentrum is rechtstreeks bestemd voor Dierenasiel Rijpickerwaard. Met de uitvaart van uw dier draagt u dan ook direct bij aan de verzorging van de thuisloze dieren die daar wachten op een nieuw baasje.
Dierencrematorium Heerhugowaard Homepagina.
Als die trouwe huisgenoot wegvalt, wilt u op liefdevolle wijze afscheid nemen. Bij Dierencrematorium Heerhugowaard kan dat in een huiselijke, warme omgeving, met ruimte voor uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een hond, kat, knaagdier of vogel; in ons dierencrematorium hebben we alle aandacht voor dier en baas.
Dierencrematorium Majesta Rotterdam.
Dierencrematorium Majesta Rotterdam biedt diverse opties om een crematie te kiezen die niet alleen bij u en uw huisdier past, maar ook bij het budget dat u in gedachten hebt. Naast de mogelijkheden voor maatwerk vindt u op onze website informatie over onze drie basispakketten.: En welke optie u ook kiest: bij Majesta worden alle overleden dieren met evenveel respect behandeld!
Haaglanden Dierencrematorium.
In 1983 zijn we de crematies van huisdieren gaan verzorgen., zowel voor de regio Den Haag als geheel Nederland. Wij zijn op werkdagen geopend van: 09.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend / feestdagen van: 14.00 uur tot 18.00 uur.

Contacteer ons