crematorium dieren
 
Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. cremeren waar het mooi en stil is.
En dat u altijd nog s naar die plek terug kunt, die prachtige plek in het stille dorpsgedeelte van Amsterdam Kadoelen, een stolpboerderij met bijgebouwen, begraafweiden en een fraai groen veld voor het uitstrooien van de as. En hier en daar een rustpunt om wat te mijmeren.
Crematorium Dieren Uitvaart nl.
0313 413 490. Crematorium Dieren onderdeel van de Facultatieve Groep werd in 1954 gebouwd. Het was het eerste crematorium in het oosten van ons land en daardoor werd cremeren toegankelijker voor veel mensen. Het sfeervolle crematorium ligt verscholen midden in de bossen.
Huisdierencrematorium Kolleweidenhof Varsseveld Heelweg Oost.
Iemand zei het ooit: Hoe meer ik naar mensen kijk, hoe meer ik van dieren ga houden. Huisdierencrematorium en begraafplaats Kolleweidenhof biedt u de mogelijkheid om uw huisdier te laten cremeren of te begraven. Na de crematie heeft u de mogelijkheid om weer over de as te beschikken of deze kan worden uitgestrooid op de strooiweide. De eerste stap om het verlies te verwerken is een gedenkwaardig afscheid voor uw trouwe huisgenoot. Een grote inspraak bij de gang van zaken is daarom dan ook erg belangrijk. De medewerkers van Kolleweidenhof geven u daarom ook de gelegenheid en ruimte om uw wensen kenbaar te maken en om alles goed te overleggen. Het is van groot belang dat u kunt terugzien op een waardig afscheid, zodat u hier met een goed gevoel aan zult terugdenken. Kolleweidenhof is een crematorium en begraafplaats voor huisdieren.
Dierencrematorium Heerhugowaard Homepagina.
Als die trouwe huisgenoot wegvalt, wilt u op liefdevolle wijze afscheid nemen. Bij Dierencrematorium Heerhugowaard kan dat in een huiselijke, warme omgeving, met ruimte voor uw persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een hond, kat, knaagdier of vogel; in ons dierencrematorium hebben we alle aandacht voor dier en baas.
Crematorium Dieren Wikipedia.
Het crematorium werd in opdracht van de Koninklijke Vereniging voor Facultatieve Crematie in 1954 gebouwd als tweede crematorium in Nederland. Het eerste crematorium, Westerveld te Driehuis, gemeente Velsen, werd in 1913 geopend en bediende voornamelijk het westen van Nederland; het crematorium in Dieren was beter bereikbaar vanuit de rest van het land.
Home.
Info Nazorg Urnentuin Columbaria Urnen en sieraden Verstrooien Tarieven asbestemming Contact. Contact Route openingstijden. Heeft u iets gezien? Heeft u tips? Tarieven Opdrachtformulier Richtlijnen Brochures Fotopresentatie. Sitemap Algemene voorwaarden Privacyverklaring Disclaimer de Facultatieve Groep. 6952 JP Dieren. Tel: 0313 419 114. Crematorium Dieren maakt deel uit van de Facultatieve Groep.

Contacteer ons