dieren in het wild
 
De natuur en dieren in het wild dienen beschermd te worden.
Jagers verstoren juist het natuurlijk evenwicht maar hebben zo dubbel plezier van hun bloedlust! Een ander voorbeeld waar dieren in het wild door de mens te lijden hebben is het gebied De Oostvaardersplassen bij Almere, dat al jaren onder vuur ligt en niet alleen door dierenbeschermers!
Dierenmuseum Dieren in het wild.
Het Dutch Wildlife Health Centre DWHC heeft als doel om de kennis over de gezondheid van wilde dieren te vergroten, zodat bij het maken van beleid m.b.t. de gezondheid van gedomesticeerde en in het wild levende dieren hiermee rekening kan worden gehouden.
Dieren in het wild World Animal Protection Nederland.
Stap van de olifant af en help mee olifantenritten een halt toe te roepen. Het stoppen van het leed van dieren in het wild. Het maakt niet uit waar dieren leven, in tal van gevallen worden zij door mensen mishandeld en misbruikt.
Veel gestelde vragen over jacht en dieren in het wild Mishandeld op andere manieren Onze missie PETA Nederland.
Dieren in het circus: Eerste rang zitplaatsen voor een spektakel van wreedheid. Dieren in dierentuinen: veroordeeld tot een leven achter tralies. Hengelsport: recreatieve wreedheid. Mishandeld op andere manieren. In het wild levende dieren. Wreedheid tegen dieren. Veel gestelde vragen over jacht en dieren in het wild.
Wilde dieren in Nederland Dierenbescherming.nl.
Hulp aan dieren in nood. Hoewel we in principe vinden dat wilde dieren zoveel mogelijk met rust moeten worden gelaten, bieden we soms met partnerorganisaties wel hulp als dieren in nood komen. Opvang moet wat ons betreft altijd gericht zijn op herstel en het terugzetten in de natuur.
Wat zijn wilde dieren?
De landelijke overheid heeft in het Dierentuinenbesluit gedefinieerd wat wilde dieren zijn: alle" van nature in het wild levende diersoorten met uitzondering van diersoorten die voorkomen in de bijlage bij het Besluit aanwijzing voor productie te houden dieren en honden en katten" Veel voorkomende diersoorten in circussen, zoals olifanten, tijgers, leeuwen, kamelen, giraffen, nijlpaarden, zebra's, apen, zeeleeuwen, krokodillen, alligators en slangen vallen onder het begrip wilde dieren.

Contacteer ons