stichting dieren
 
Home stichting Mens Dier Nood.
De stichting komt op voor eigenaren van zieke huisdieren, in de gemeente Tilburg, die in financiƫle nood verkeren. Zij helpt hen, onder strikte voorwaarden, met een eenmalige bijdrage voor medische kosten. Voelt u zich aangesproken en wilt u ons werk steunen? U bent van harte welkom! Al vele particulieren, bedrijven en organisaties gingen u voor. Consequenties van niet helpen. Wat gebeurt er als sMDN niet helpt? Wanneer een ziek dier niet geholpen wordt doe je dier en mens tekort. Er is bovendien een zorgplicht voor een ziek dier. Een dier dat vanwege gebrek aan geld naar een asiel moet kost ook geld en dit levert groot verdriet op voor zijn baasje. Met de wetenschap dat mensen met een dier gezonder zijn adviseert sMDN: investeer in de gezondheid van dieren dan, investeer je ook in de gezondheid van mensen.
Stichting Dierenthuis Stichting Dierenthuis is een opvang voor kansarme asieldieren.
Dit is Dierenthuis. In 2001 werd stichting Dierenthuis opgericht door Steven en Alice van Duijn. Het doel van de stichting is het opvangen van niet herplaatsbare asieldieren en deze dieren, die niet meer in de maatschappij passen, een blijvend thuis bieden.
DierenLot Stichting Voor Een Beter Bestaan Voor Dieren.
Meld u hier aan.: Bent u verhuisd of heeft u bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres? Dan helpt u ons enorm door dit aan ons door te geven. Klik hier om ons uw nieuwe e-mailadres, gewijzigde naam, bankrekeningnummer of telefoonnummer door te geven!
Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn SBH BECAUSE WE CARE.
Donaties worden besteed aan acute medische ingrepen van ernstig zieke of gewonde minima huisdieren. Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn SBH is ANBI en gecertificeerd CBF Erkend Goed Doel. Al onze medewerkers/vrijwilligers doen hun werk voor het goede doel onbezoldigd. JA, IK DONEER. Selectie geholpen dieren.
Stichting Dierennood Hulp voor zwerfdieren zonder grenzen.
10 maart: Een heel fijne dierenvriend wilde afgelopen week een aantal projecten extra ondersteunen en voor deze hulpactie konden wij door haar donatie maar liefst 1.000 euro nogmaals overmaken naar deze stichting die nog steeds dagelijks veel gewonde dieren moet zien te helpen.
Stichting Dieren Centrale Nederland Omdat iedereen het recht heeft zijn dier weer in de armen te kunnen sluiten.
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door Stichting Dieren Centrale NL. Het is niet toegestaan teksten en/of paginas van onze website over te nemen zonder schriftelijke toestemming. STICHTING DIEREN CENTRALE NL. Copyright 2018 Stichting Dieren Centrale Nederland. Alle Rechten Voorbehouden.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Stichting Dierenvangnet.
Stichting DierenVangnet voorheen Stichting Dieren Onder Dak is een dierenopvang en bemiddelingsorganisatie voor thuisloze of tijdelijk thuisloze dieren. Wij zorgen voor opvang in huiselijke omgeving pleegadressen van huisdieren in de breedste zin van het woord. Bijna alle dieren worden ons aangeboden als crisisdier en zijn heel jonge, verwaarloosde, getraumatiseerde en/of oudere afstands dieren.
De Dierenbescherming beschermt dieren Dierenbescherming.nl.
Actueel Vacatures FAQ Webshop. Toggle navigation Steun ons. Wat wij doen. Hulp aan dieren. Hulp aan mens en dier. Help ons redden. Geef om mij. Wat kan jij doen? Wat kan ik doen? Zorgen voor dieren. Kom in actie met collega's.'

Contacteer ons