stichting dieren
 
De Dierenbescherming beschermt dieren Dierenbescherming.nl.
Vandaag is het wereldzwerfdierendag. Voorkom dat jouw dier een zwerfdier wordt. Laat je dier chippen en zorg dat de registratie op orde. 741 Naar Instagram. De snikhete zomer van vorig jaar heeft bij miljoenen dieren in de vee-industrie gezorgd voor veel leed.
Stichting Dierenvangnet.
Stichting DierenVangnet voorheen Stichting Dieren Onder Dak is een dierenopvang en bemiddelingsorganisatie voor thuisloze of tijdelijk thuisloze dieren. Wij zorgen voor opvang in huiselijke omgeving pleegadressen van huisdieren in de breedste zin van het woord. Bijna alle dieren worden ons aangeboden als crisisdier en zijn heel jonge, verwaarloosde, getraumatiseerde en/of oudere afstands dieren.
Dierenasiel Amsterdam-Noord/Oostzaan.
Als beneficiant en dierenambulance houder van Stichting Dierenlot waren wij vanuit het asiel ook vertegenwoordigd. En ook deze keer was het weer een prachtige dag waarin Stichting Dierenlot haar beneficianten niet met lege handen naar huis liet gaan. Elke AANWEZIGE beneficiant kreeg maar liefst 1250 euro voor haar organisatie.
Voor dieren in nood Dierenambulance Amsterdam.
Wij bieden eerste hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Amsterdam e.o. Lees hier waar je ons voor kunt bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor dieren in nood op 020 626 21 21. tussen 23.00 en 08.00 uur alleen voor spoedgevallen!
LOES voor Dieren.
U kunt deze inleveren in de bak van Stichting DierenLot voor de deur van Dierenvoedselspeciaalzaak Firma Ruco Dierenvoeding. Adres: Bellamyplein 16, 1053 NS Amsterdam. De opbrengst van de ingezamelde kleding komt via Stichting DierenLot ten goede aan Stichting LOES voor Dieren.
Home Stichting AAP.
Of kies voor een van de andere manieren om te helpen. Namens de dieren hartelijk dank! Wij laten je graag meer zien van ons werk en onze dieren. Elke vrijdag, zaterdag en zondag verzorgt AAP unieke rondleidingen op het terrein.
Stichting Dierennood Hulp voor zwerfdieren zonder grenzen.
Een dierenvriend wil meestal ook na overlijden dieren blijvend kunnen helpen. Wij bieden als dierenorganisatie hiervoor een aantal unieke mogelijkheden, waaronder de garantie dat 100% van een legaat alleen voor directe hulp voor zwerfdieren zal worden gebruikt. Maar ook dat wij gegarandeerde zorg via herplaatsing voor achterblijvende huisdieren op ons nemen. Dus beslist geen opname in een asiel! Kijk verder op: https//nalatenvoordieren.nl.: Stichting Dierennood Kabelhof 60 3072 WJ Rotterdam 010-420 23 44 ANBI 821 250 280 NL16 INGB 0004 7841 60 info@dierennood.nl KvK 2447 1674 2019.
Opvang Noach.
Welkom op de site van Stichting Opvang Noach. NEEM CONTACT OP. VAN OPVANG NOACH. Wij bieden hulp aan in het wild levende inheemse dieren met als doel de dieren na kortere of langere periode van verzorging en of revalideren weer vrij te laten in de natuur.
DierRecht: advocaat van de dieren DierRecht.
Dank aan de ruim dertigduizend ondertekenaars van onze petitie! Laatste kans om te tekenen: stop de slacht van hoogdrachtige dieren! Aankomende donderdag 24 januari overhandigen wij de petitie tegen het slachten van hoogdrachtige dieren aan leden van de Tweede Kamer.
Stichting Dierenfonds Ook dieren hebben een stem!
Wij willen graag optreden en ingrijpen waar mogelijk. Heeft u iets gezien van verwaarlozing of mishandeling van dieren geef het dan door aan ons. Middels het Meldpunt Dierenmishandeling kun je Stichting Dierenfonds op de hoogte brengen van omstandigheden en situaties die mogelijk duiden op dierenmishandeling.
Home.
Kleding inzameling Stichting DierenLot voor Dierenstichting Hope van start! Dierenstichting Hope doet mee met de landelijke kleding inzameling van Stichting DierenLot. Dat betekent dat alle inwoners vanaf nu op Italiƫlaan 85, 6414 TM Heerlen al uw oude kleding, textiel en schoenen kunnen inleveren. De netto opbrengst van de kleding komt geheel ten goede aan Dierenstichting Hope en dus aan de dieren in nood in Heerlen.
Stichting Met dieren meer mens DierenDiploma.
Die kennis krijgt u van Stichting Met dieren meer mens, die zich richt op de relatie tussen mens en huisdier. DierenDiploma is het bewijs dat kinderen op een verantwoorde manier kunnen omgaan met huisdieren. Stichting Met dieren meer mens. RSIN Nummer: 8075.46.860.

Contacteer ons