stichting dieren
 
Stichting Dierenfonds Ook dieren hebben een stem!
Wij willen graag optreden en ingrijpen waar mogelijk. Heeft u iets gezien van verwaarlozing of mishandeling van dieren geef het dan door aan ons. Middels het Meldpunt Dierenmishandeling kun je Stichting Dierenfonds op de hoogte brengen van omstandigheden en situaties die mogelijk duiden op dierenmishandeling.
De Dierenbescherming beschermt dieren Dierenbescherming.nl.
Actueel Vacatures FAQ Webshop. Toggle navigation Steun ons. Wat wij doen. Hulp aan dieren. Hulp aan mens en dier. Geef kwetsbare honden een kans! Help ons redden. Wat kan jij doen? Wat kan ik doen? Zorgen voor dieren. Kom in actie met collega's.'
Stichting Dierenvangnet.
Stichting DierenVangnet voorheen Stichting Dieren Onder Dak is een dierenopvang en bemiddelingsorganisatie voor thuisloze of tijdelijk thuisloze dieren. Wij zorgen voor opvang in huiselijke omgeving pleegadressen van huisdieren in de breedste zin van het woord. Bijna alle dieren worden ons aangeboden als crisisdier en zijn heel jonge, verwaarloosde, getraumatiseerde en/of oudere afstands dieren.
Haags Dierencentrum Den Haag.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension. De individuele zorg voor het dier is de basis van ons beleid.
Home Proefdiervrij.
Transitie Proefdiervrije Innovatie. Samenwerking Nederlandse Brandwonden Stichting. Schenken aan Proefdiervrij. Nalaten aan Proefdiervrij. Doneer jouw tijd. Wat wordt nu vaak weggegooid, dat proefdieren kan vervangen? Weefsel Geld Kennis. Menselijk weefsel dat overblijft na operaties belandt nu vaak in de prullenbak. Help mee om dit weefsel beschikbaar te krijgen voor onderzoek! Beter voor mens en dier. Jaarlijks worden er in Nederland nog een half miljoen dierproeven uitgevoerd. Dit kan anders! Een proefdiervrije wereld is mogelijk. Door alle nieuwe technologieën die momenteel ontwikkeld worden, kunnen dierproeven worden vervangen. Deze technieken zijn gebaseerd op menselijke cellen en niet op dieren.
Een hond adopteren asiels en zwerfhonden in Spanje, Portugal, Griekenland helpen Rashonden hondenziektes Dierenhulp Zonder Grenzen.
verzendkosten I love Podenco's' nr 1 Verkrijgbaar in de maten: Grijs M, L, XL en XXL Wit M, L, XXL Zwart M, L, XL, XXL I love Galgo's' nr. 2 Verkrijgbaar in de maten: Grijs M, L, XL en XXL Wit M, L, XXL Zwart M, L en XXL Save a life adopt nr. 3 Verkrijgbaar in de maten Grijs M., Iets voor u? Iets voor u? Stichting Dierenhulp zonder Grenzen is een onafhankelijke non-profit organisatie met als enig doel dieren te helpen.
Home.
Kijk het filmpje voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. Namens de dieren, bedankt! Voor ieder dier een tehuis. Stichting DierenZorg Eemland biedt op drie verschillende locaties opvang aan honden, katten, konijnen, knaagdieren en wilde inheemse vogels.
Dieren in nood helpen Zwerfdieren sterilisaties Stichting Dierennood.
Ze komen ook al in gewicht aan. Jullie fantastische hulp heeft de dieren echt een stuk gelukkiger gemaakt. Ze kunnen het niet vertellen maar ze zijn beslist dankbaar. Bekijk hieronder de before en after photo's. Bol.com betaalt ons provisie voor elke aankoop via deze link. Koop je wel eens wat bij Bol.com? Als je het dan doet via onze link naar die website, dan krijgen wij als stichting een leuke provisie!
Opvang Noach.
Welkom op de site van Stichting Opvang Noach. NEEM CONTACT OP. VAN OPVANG NOACH. Wij bieden hulp aan in het wild levende inheemse dieren met als doel de dieren na kortere of langere periode van verzorging en of revalideren weer vrij te laten in de natuur.
Dieren Ambulance Altena.
Op initiatief van de vertegenwoordigsters van Stichting Amivedi en Huisdier-Service Altena is de dierenambulance Altena opgericht. Reden om dit initiatief te nemen is dat beide initiatiefnemers vanuit hun betrokkenheid bij dieren regelmatig in aanraking komen met probleemstellingen welke een dierenambulance zou kunnen oplossen.
DAN Nijmegen Dierenambulance Nijmegen en omstreken.
Naast een vogelasiel en een opvang voor kleine zoogdieren heeft de DAN. ook een tijdelijke opvang voor sommige gevonden huisdieren. Gemotiveerde vrijwilligers staan dag en nacht klaar. voor de hulpverlening. De stichting Dierenambulance Nijmegen DAN helpt individuele dieren in nood.
Home.
Kleding inzameling Stichting DierenLot voor Dierenstichting Hope van start! Dierenstichting Hope doet mee met de landelijke kleding inzameling van Stichting DierenLot. Dat betekent dat alle inwoners vanaf nu op Italiëlaan 85, 6414 TM Heerlen al uw oude kleding, textiel en schoenen kunnen inleveren. De netto opbrengst van de kleding komt geheel ten goede aan Dierenstichting Hope en dus aan de dieren in nood in Heerlen.

Contacteer ons